Keystone logo
Southern Cross University Bachelor i Skovvidenskab og Ledelse
Southern Cross University

Bachelor i Skovvidenskab og Ledelse

Lismore, Australien

4 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 29.200

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvis en karriere i rekreation, bevarelse og ressourceforvaltning i en vital global industri interesserer dig, så bør du overveje denne unikke grad.

Bachelor of Forest Science and Management er en grad, der ikke kun udstyrer dig med grundlæggende videnskabelig viden i miljøsystemer, det forbereder dig med knowhow at finde løsninger til trivsel for mennesker verden over.

Du vil lære at bruge højteknologiske applikationer i geografiske og miljømæssige kortlægningsmetoder og informationsanalyse og studere emner fra økologi til politiske modeller, agroforestry til kemi og meget mere. Du vil få hånd om praktiske færdigheder og erfaring inden for området i en række indfødte og plantage skov miljøer.

Skovbrugsindustrien er enormt dynamisk og er ofte nøglen til succesen med udviklingsøkonomier. Denne grad fokuserer på at forberede kandidater til at gennemføre miljøvenlig praksis i en række skovmiljøer over hele verden.

Karrieremuligheder

I feltskovbrug i plantage etablering og ledelse; brug af geografiske informationssystemer naturressourceforvaltning og miljøplanlægning indfødt skovforvaltning, brandforebyggelse og kontrol; vurdering af skovressourcer politikudvikling bekæmpelse af skadedyr og sygdom agroforestry og farm skovbrug rådgivning; skovvækst modellering og udbytte forudsigelse; beskyttet arealforvaltning internationalt skovbrug fokuseret på udviklingslande, reserveforvaltning; og skovbrugsforskning.

Professionel anerkendelse

Kandidater er berettiget til medlemskab af Institute of Foresters of Australia.

Professionel placering

Studerende gennemfører 16 ugers praktisk erhvervserfaring i et skovbrugsrelateret område, herunder plantage og skovområder i hele Australien. Studerende er assisteret af en erhvervserfaringskoordinator for at finde betalte og / eller frivillige jobplaceringer, der supplerer deres studier.

Større områder af undersøgelsen

Kurset er karakteristisk for at give kandidater med et stærkt fundament i skovvidenskab og inkorporerer feltbaserede praktikum og interaktive tutorials. Det fokuserer også på forretningsmæssige aspekter af industriel skovforvaltning, samtidig med at man anerkender vigtigheden af ​​alternativer som småskala gårdskovbrug, blandede plantager og forvaltede private indfødte skove.

Vurderingsmetoder

Vurderinger varierer for hver enhed og kan omfatte en blanding af vurderingsformer, herunder laboratorie- og aflæsningsbaserede opgaver, seminarpræsentationer, felt- og undersøgelsesrapporter samt formelle praktiske og skriftlige undersøgelser.

Undervisningsmetoder

Kurset lægger vægt på feltarbejde og mange ture til indfødte og plantede skovtyper. De fleste forelæsninger og vejledninger undervises via onlineaktiviteter og video-linkede eller podcast virtuelle klasser.

Kurset indeholder obligatoriske opholdsperioder på Lismore, som omfatter lab- og feltarbejde, som alle studerende skal deltage i. Disse forekommer midt i sessionerne 1 og 2.

Bemærk: Online studerende skal deltage i de obligatoriske boliger på Lismore.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Business Administration - Management and Human Resources
    • Carson, USA