Keystone logo
Southern University at New Orleans

Southern University at New Orleans

Southern University at New Orleans

Introduktion

Southern University at New Orleans (SUNO) blev grundlagt som en filialenhed af Southern University og Agricultural & Mechanical College i Baton Rouge (SUBR) den 4. september 1956.

Den 21. september 1959 åbnede SUNO sine døre på en 17 hektar stor grund beliggende i den historiske Pontchartrain Park, en underafdeling af primært afroamerikanske enfamiliebeboere i det østlige New Orleans.

Etableret som et åbent fællesskab af elever, begyndte klasserne med 158 førsteårsstudenter, en bygning og et motiveret fakultet på 15. Universitetet tilbød 10 kurser i fire akademiske discipliner: Humaniora, videnskab, samfundsvidenskab og handel.

I dag fungerer SUNO som et fyrtårn for dem, der leder efter uddannelsesmæssige fremskridt i et miljø, der giver den personlige opmærksomhed, eleverne har brug for for at få succes.

Vores mission er at være en af USA's førende institutioner for videregående uddannelse og at kandidatstuderende klar til at bidrage til byen og nationen.

Vores mission

Southern University at New Orleans , et offentligt, historisk sort universitet, styrker og fremmer opadgående mobilitet for forskellige populationer af traditionelle og utraditionelle studerende gennem akademiske kvalitetsprogrammer, undervisning, forskning og service for at opnå ekspertise inden for videregående uddannelse ved hjælp af forskellige undervisnings- og læringsmodaliteter .

Vores vision

Southern University at New Orleans er en førende, banebrydende institution, der bestræber sig på at fremme studerendes uddannelsesmæssige status ved at forberede dem til at deltage i og bidrage til et globalt samfund og udvikling af arbejdsstyrken med de nødvendige færdigheder, viden og dispositioner til at forbedre deres liv -lang læring færdigheder og bidrag til samfundet gennem en TEAM-tilgang (“Togetherness Empowers All Mechanisms”).

Vores kerneværdier

 • Respekt
  Vi tror og vil fortsætte med at sikre, at alle individer på tværs af vores campus respekterer hinanden i deres daglige interaktioner og aktiviteter og under alle omstændigheder, og vi søger at bekræfte og forstærke, at gensidig respekt modtages.
 • Akademisk ekspertise
  Vi vil sikre, at vores studerende er forberedt på at være effektive og produktive borgere i det 21. århundrede ved at tilbyde et udfordrende og velafrundet læseplan og sikre læringsresultater.
 • Ansvarlighed
  Vi anerkender og påtager os ansvar for vores handlinger og beslutninger og forventer det samme af vores interne og eksterne interessenter.
 • Integritet
  Vi vil udvise integritet gennem konsistens i vores værdier, metoder, principper, forventninger og resultater.
 • Gennemsigtighed
  Som en del af vores ansvar over for vores interessenter vil vi sikre, at vores forretning og uddannelsespraksis er åbne og tilgængelige for gennemgang.
 • Service
  Vi vil fortsætte med at yde hjælp til lokalsamfundet gennem servicelæring, samfundstjeneste og fakultetsengagement for at få en positiv indflydelse i New Orleans og staten Louisiana.
 • Inklusion og mangfoldighed
  Vi vil fortsætte med at fremme inklusion, der fører til mangfoldigheden af universitetssamfundet og interessenter.

Placeringer

Placeringer
 • New Orleans

  Press Drive,6400, 70126, New Orleans

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Spørgsmål