Keystone logo
© Southwest Baptist University
Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Introduktion

Southwest Baptist University blev grundlagt i 1878 og er et kristent liberalt kunstuniversitet, der tilbyder mere end 100 områder af akademiske studier på bachelor- og kandidatniveau gennem fire fysiske campusser i Bolivar, Mountain View, Salem og Springfield, Mo., plus en online campus.

Grundlagt i 1878, Southwest Baptist University er et kristent liberalt kunstuniversitet med:

 • Mere end 100 områder af akademisk undersøgelse på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau;
 • Fakultet, der brænder for dig, din uddannelse og din fremtidige succes;
 • Globale service- og missionsprojekter for at dele din tro og udvikle dig som en tjener leder;
 • Levende campusliv i et tæt fællesskab for at blive involveret og udvikle livslange venskaber; og
 • Fem campusser i det sydvestlige og sydlige centrale Missouri. Den 152 hektar store hovedcampus er i Bolivar, Mo., befolkning 10.300 omkring 25 minutter nord for Springfield, Mo. Yderligere campusser er i Mountain View, Salem og Springfield, Mo., og Online.

Liberale kunstskoler giver både bredde og dybde. Bredde tilbydes på tværs af læseplanen med kurser inden for kunst, videnskab og humaniora med det mål at forberede eleverne på livet. Der gives dybde gennem hovedfaget, som fokuserer på forberedelse til arbejde inden for et specifikt felt. I en kristen liberal kunstuddannelse er den kristne linse den primære linse for læring. Bredde og dybde i en kristen liberal kunst betyder også et fokus på kritisk tænkning, så ikke-kristne perspektiver undersøges (men ikke godkendes), og eleverne er parate til at tjene i sekulære karrierer og i tjeneste for Kristus.

Indlæggelser

Adgangsproces for internationale studerende

Det er nemt at ansøge SBU! Som ankommende international studerende kan du bruge tjeklisten nedenfor for at lære, hvilke skridt du skal tage for at blive optaget og tilmeldt SBU.

1) Ansøg online

Få bolden til at rulle ved at udfylde vores online ansøgning om bacheloroptagelse. Og det bedste - det er GRATIS! Opret en MyBearcat-konto for at komme i gang.

2) Send officielle dokumenter

For at komme i betragtning til optagelse på SBU skal du indsende officiel akademisk dokumentation og standardiserede testresultater. Som international studerende skal du have dine officielle gymnasieregistre indsendt til SBU Office of Undergraduate Admissions. Disse dokumenter skal indeholde en engelsk oversættelse, hvis originaldokumentet ikke er på engelsk.

Ansøgere fra ikke-engelsktalende lande skal tage testen i engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Test (IELTS) eller Duolingo English Test. Hvis du har studeret i USA eller et engelsktalende land inden for de sidste tre år, er du fritaget for dette krav, hvis du har opnået en god akademisk status på den eller de skoler, du har gået på. Du skal score en af følgende:

 • 79 på den internetbaserede test (TOEFL IBT)
 • 6,5 på IELTS
 • 100 på Duolingo-engelskprøven

Derudover skal alle SBU-studerende indsende resultater fra ACT- eller SAT-eksamenen.

3) Gennemgå økonomisk støtte

Din optagelsesrådgiver vil kontakte dig med oplysninger om din berettigelse til akademiske stipendier og enhver anden økonomisk støtte, som du muligvis er kvalificeret til.

4) Indsend tilmeldingsdepositum

Klar til officielt at blive medlem af SBU-familien? Indsend dit tilmeldingsdepositum for at sikre din plads i undervisning og bolig!

5) Ansøg om dit studievisum

Når du har besluttet dig for at deltage i SBU, vil vi samarbejde med dig om at modtage de nødvendige dokumenter for at få dit F-1 studievisum.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Bolivar

  1600 University Avenue, 65613, Bolivar

 • Springfield

  4431 S. Fremont, 65804, Springfield

  Spørgsmål