Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Introduktion

Ring til Spalding Home

Spalding University er hjemmet for studerende, der ønsker at opnå en grad, mens de engagerer sig og tjener samfundet. Vi sætter medfølelse til handling hver dag med vores missionsdrevne fokus. Vi arbejder frivilligt, underviser, fortaler, organiserer og giver. Vores studerende er aktive i samfundet og bruger deres Spalding-uddannelse til at gøre verden bedre. Vi er et mangfoldigt samfund med en kerneforpligtelse til inklusion, og vi værdsætter vores studerende, fakulteter og medarbejdere fra alle samfundslag. Begynd din collegerejse med os og følg dine passioner.

Et inkluderende fællesskab

Hos Spalding er vi et inkluderende fællesskab af mennesker, der er fundamentalt forskellige fra hinanden. Vi accepterer ydmygt hinanden for den, vi er. Vi repræsenterer et tværsnit af samfundet. Vi har den mest racemæssigt mangfoldige studerende blandt Kentuckys private colleges. Enogtredive procent af eleverne identificerer sig selv som farvede.

Vi er et fællesskab af elever, der består af kunstnere, veteraner, aktivister, forældre, religiøse ledere, LGBTQIA-samfundsmedlemmer og atleter. Vi er alle disse mennesker og mere til. Vi har forskellige evner, idealer, kulturer, baggrunde, mål og passioner. Vi dyrker et støttende rum, hvor alle vores elever kan lære og vokse.

Siden 1814 har vi tjent vores samfund i traditionen fra Søstrene af Næstekærlighed i Nazareth med en ånd af rummelighed og medfølelse.

Slut dig til vores tradition. Lad os byde dig velkommen hjem.

Lille campus, storby

Spalding University er et lille campus beliggende i hjertet af den energiske by Louisville, Kentucky. En af mange institutioner og organisationer, der gør det at give tilbage til en livsstil, Spalding University er en aktiv leder i SoBro-kvarteret. Spaldings campus er omgivet af smukke historiske palæer og træbeklædte gader mod syd og bredden af Ohio-floden mod nord. Vores by er anerkendt som en af USA's mest beboelige byer. Faktisk er det blevet kåret som en topby for nye universitetsuddannede af SmartAsset, hvilket kan forklare, hvorfor over 70 procent af vores alumner vælger at bo i Louisville.

Spalding og Louisville

Spalding University er et mikrokosmos af den by, vi bor i. Med et mangfoldigt fællesskab og fokus på medfølelse afspejler Spalding den racemæssige, økonomiske, kulturelle og LGTBQIA-diversitet i byen, der omgiver os. Studerende engagerer Louisville-samfundet gennem praktikophold og feltarbejde, lokalt opsøgende arbejde og frivilligt servicearbejde samt utallige partnerskaber med lokale virksomheder og organisationer.

Bo i centrum af det hele

Louisville kan prale af en blomstrende kunstscene midt i kendte parker og naturlige omgivelser, og Louisville er også en af de bedste spisesteder og kulturelle destinationer i Midtvesten. Vores by tilbyder mere end 1.000 lokale restauranter og blev kåret som en Top 10 Food City af National Geographic. Hvis det er underholdning, kunst eller shopping, du leder efter, har vi Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulu-distriktet, det historiske højland og meget mere. Louisville er hjemsted for mere end 120 parksystemer, herunder Waterfront Park. Alt dette og meget mere gør Louisville til en populær kulturdestination. Rejsende kommer til Louisville for at opleve kunst, udendørs eventyr, den trendy madscene og underholdning af enhver art. Hop ind i bilen eller bussen, og du er inden for en halv dags kørsel til Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville og andre spændende destinationer.

Vores mission er at tjene andre

Vores mission er vores drivkraft. Det er mere end noget, du finder i vores historie eller charter. Vi lever det. Vi deler det. Vi sætter en ære i det. Du lærer det fra din første dag på campus og engagerer dig i det hver dag i og uden for klasseværelset. Og når du er færdiguddannet, vil du tage den med dig ud i verden.

Campus funktioner

Vores urbane campus, der ligger i Louisville, Kentucky, er spændende og voksende. Vores lille, familielignende samfund nyder bekvemmelighederne og skønheden ved at bo i en flodby, der er blandt de bedste steder at bo i USA. At bo i vores nabolag giver dig adgang til TARC-transport, cykelstier og rekreative parker. Med Spaldings beliggenhed i centrum kan du også gå til populære restauranter, begivenheder, koncerter og underholdningsvirksomheder.

To opholdshuse gør campuslivet bekvemt, sikkert og sjovt. På campus vil du nyde to spisesale, et fitnesscenter, en campusbutik, et kunstgalleri, et meditationscenter, flere parker til rekreation og arrangementer, elevparkering, Eagle Care sundhedsklinik, et rådgivningscenter, karriereudvikling, 24- time campus sikkerhed og personlig mentorskab og udvikling med vores personale. Vores NCAA Division III Golden Eagle-hold tillader over 200 lærde-atleter at dyrke college-sport.

Ud over klasseværelset

Vi integrerer individuel elevudvikling i dagligdagen. Mere end 25 organisationer og klubber, en række studentertjenester og rekreative programmer giver dig mulighed for at tilpasse din collegeoplevelse. At finde individuelle styrker er et fokus i vores studielivsprogram, og vi opfordrer dig til at udforske lederskabsmuligheder på campus, i klasseværelset og i samfundet.

  Indlæggelser

  Adgangskrav

  For at komme i betragtning til automatisk optagelse på Spalding University skal du opfylde følgende kriterier:

  • 2,50 eller højere kumulativ GPA eller GED på 50 eller højere
  • 20 ACT-score eller 1030 på SAT (kombineret kritisk læsning og matematik-underscore). ACT/SAT test-valgfri optagelse med en 3.00 eller højere GPA

  Vores bacheloroptagelsesudvalg overvejer din samlede studerendes profil. Hvis du ikke opfylder vores automatiske optagelseskrav, kan du stadig være berettiget til betinget optagelse.

  Næste skridt

  1. Udfyld en online ansøgning
  2. Anmod om dit officielle udskrift og dine ACT- eller SAT-testresultater. Hvis dine ACT/SAT-resultater ikke er inkluderet i dit udskrift, skal du anmode om dem separat.
  3. Indsend din gratis ansøgning om Federal Student Aid (FAFSA). Besøg fafsa.gov for at fuldføre onlineansøgningen. Spaldings skolekode er 001960.
  4. Når du er optaget, kan du besøge Admitted Student Information. Du kan indsende det ikke-refunderbare tilmeldingsdepositum - dette sikrer din plads i vores indkommende klasse - og se dine næste trin i tilmeldingsprocessen.

  Placeringer

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Spørgsmål