Keystone logo
Spalding University Forretning i Sports Management
Spalding University

Forretning i Sports Management

Louisville, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 13.725 / per semester *

På campus

* fuldtidsundervisning 2023-2024; USD 915 pr. kredit - deltidsundervisning 2023-2024

Introduktion

Uanset om du begynder på din uddannelse eller ønsker at fremme din karriere, forbereder Bachelor of Science in Business Administration dig med relevante færdigheder, der holder organisationer kørende. Du vil fokusere på praktisk problemløsning, casestudier, gruppearbejde og interaktion med fagfolk fra lokalsamfundet - hvilket giver dig teambuilding-færdigheder og tekniske kompetencer til at udmærke sig inden for dit felt.

Spalding University School of Business er forpligtet til at forberede vores studerende til at være ledere, der vil have indflydelse i erhvervslivet og den professionelle verden. Inden for vores mangfoldige fællesskab af lærende tilbyder vi et støttende og fleksibelt læringsmiljø, hvor professionelle relationer og personlige forbindelser fremmes.

Der er naturligvis en stærk sammenhæng mellem Spaldings engagement i medfølelse, værdier og opfyldelse af tidens behov og de ændringer, der sker i forretningsmiljøet. Nyere generationer, især Gen Z, forventer, at vores nuværende ledere leder anderledes, hvilket også betyder, at de forventer at være parate til at lede anderledes. Gennem vores læseplan kan vi forberede fremtidige og nuværende virksomhedsledere til at tænke og lede anderledes. Som nybegynder vil du tage kurset BA 205: People, Planet, and Profit. Det tredobbelte bundlinjekoncept vil også blive indlejret i hele læseplanen i allerede etablerede klasser.

Funktioner

  • Vores 6-ugers blokplan for traditionelle studerende giver fleksibilitet til atletik, praktikophold og deltidsjob
  • Vores 6-ugers klasser tilbydes også aftener og online - hvilket giver fleksibilitet til fuldtidsarbejde og familietid
  • Arbejd med en fakultetsrådgiver, som er der for at støtte dig fra din første klasse til eksamen

Sæt dig selv fra hinanden

Som dobbeltstuderende kan du skille dig ud på arbejdsmarkedet ved at opnå dobbeltgrader i enten:

  • Regnskab og Business Administration (120 kredittimer)
  • Regnskab og finansiel planlægning (126 kredittimer)

Få tidlig optagelse på kandidatuddannelsen i erhvervskommunikation, og du kan begynde på uddannelsen som bachelor. Du vil tjene op til ni kandidattimer, hvilket giver dig et forspring på din kandidatgrad.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål