Keystone logo
St. Ambrose University

St. Ambrose University

St. Ambrose University

Introduktion

St. Ambrose University

Et dynamisk campusliv

Vi tilbyder mere end 60 majors med fleksibilitet til at blande majors, mindreårige og valgfag til at matche dine interesser. Derudover er vores spirituelle samfund kendt for atleter, særlige begivenheder og fremragende boliger.

SAU-studerende er inspireret af vores katolske intellektuelle tradition og engagement i social retfærdighed. Faktisk frivillige de tusindvis af servicetimer hvert år - og mere end 150.000 timer i det forløbne år alene!

VED FØRSTE ØJEKAST

SAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US News

VORES LOCATON

Lige midt i hvor som helst du vil gå!

St. Ambrose University er beliggende i Davenport, Iowa, en del af Quad Cities - en bystat (Iowa og Illinois) hovedstadsområde beliggende på den eneste store strækning af Mississippi-floden, der løber fra øst til vest.

Hvorfor SAU

Find dit større formål i livet på St. Ambrose University

Nogle studerende foretrækker at gå tabt i mængden ved store universiteter. At være en person i et hav af ansigter, kan de træde ud i verden uden at vide, hvem de er eller hvad livet handler om.

Men du er anderledes. Du vil have en god uddannelse på en mindre skole, hvor dine professorer kender dig ved navn, hvor du rent faktisk kan udføre forskning i dit første år, og hvor din tro og dedikation til at tjene andre giver dig og dine venner et større formål i livet. Hvis du er denne slags studerende, vil vi gerne møde dig!

Den akademiske ressourcer af en statsskole, venlighed af et lille kollegium

Få det bedste fra begge verdener

St. Ambrose tilbyder dusinvis af majors og de samme førende akademikere fundet på større universiteter og gymnasier i Iowa. Faktisk går de akademiske muligheder ved Ambrose - praktikophold, forskning, praktisk uddannelse - ud over mange af vores stats- og private skolekonkurrenter.

Men hvad der skiller os fra er vores små klassestørrelser og nærliggende professorer, som lærer dig at kende og er dedikeret til din instruktion, giver dig muligheder, du måske ikke modtager på andre gymnasier i Quad Cities eller andre steder.

Ambrosian værdier er fundamentet for at opbygge succes

SAU er den rigtige pasform for dig

Vores ambrosiske værdier af akademisk ekspertise og engagement i liberal kunst, social retfærdighed og samfundstjeneste hjælper med at skabe grundlag for din succes som studerende, din karriere og gøre verden til et bedre sted.

Hvordan kan jeg supplere min uddannelse?

SAU College of Business har et omfattende praktikprogram til at give dig kvalitet på hands-on, markedsførbar oplevelse. Ledelsesstuderende har interneret sig hos mange regionale og nationale virksomheder, herunder Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy og Deere

Vores studerende får også deres læring til virkelige projekter, som giver dig mulighed for at lære af og bidrage til Quad Cities-samfundet.

HVAD ER Nogle Potentielle Karrierefarver?

Ledelse fagfolk kan komme ind i mange karriere felter, herunder markedsføring, finans, rejse, bank, underholdning og meget mere. Flere af vores alumner har sluttet sig til deres familiebranche.

Dine færdigheder er også højt værdsat af virksomheder, der fokuserer på detailhandel, gæstfrihed, bankvirksomhed, produktion, transport og underholdning.

Vores alumner taler ofte om kvaliteten og værdien af ​​en St. Ambrose-uddannelse.

En nylig undersøgelse af SAU College of Business-kandidater fandt, at 97% var ansat fuldtids- eller deltidsansatte, på grundskolen, fortsatte deres uddannelse eller ikke søgte beskæftigelse på det tidspunkt.

HVAD HAR ALUMNI AF DETTE PROGRAM GJORT?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL troede, at han ville lede ind i væbnede styrker, men fandt i stedet sin passion i ledelse og markedsføring. Selvom han opnåede mindreårige i disse områder, drev hans viden og interesser - såvel som mentoring af Wes 'yndlingsprofessorer - ham til en mastergrad i organisatorisk lederskab hos SAU. Som projektleder med UnityPoint Healths Enterprise Program Management Office, lykkes Wes på sit job med den velafrundede og multidisciplinære uddannelse, han tjente på Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 har en dobbeltkursus i ledelse og markedsføring og driver nu sit eget mediefirma, Grant Media i Davenport. At vide, hvordan man kan påvirke forandring og inspirere folk, var, hvad Elia tog væk fra St. Ambrose. "Leaders muligheder på campus gjorde min tid til St. Ambrose umagen værd. At være i disse lederroller som elev forberedte mig til at lede uden for klasseværelset og hjalp mig til at vokse som en person."

students cleaning

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 518 W. Locust Street Davenport, IA 52803, , Davenport

Spørgsmål