Keystone logo
St. John'S University - Taiwan Turisme og fritidsledelse
St. John'S University - Taiwan

Turisme og fritidsledelse

Taipei, Taiwan

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MICE Center

Dette værelse er udstyret med specielle lamper og specielt designet til kurser i internationale etiketter, planlægning af arrangementer og fritids catering.

Certificeringstestcenter og computerlokale

Dette computerlaboratorium er udstyret med 60 computere og digital undervisningssoftware for at give den fremragende kvalitet af uddannelseskurser. Dette laboratorium bruges også til at hjælpe eleverne med at få faglige certifikater, såsom DTL, CHM, IAFT.

3D turisme og professionelt ledende center

Dette laboratorium er udstyret med 16 mobile radioguider (8 pladser) og 3X3 trådløse videovægge og specielt designet til kurser i teamleder og tour guide praksis, eventplanlægning, præsentation og briefing færdigheder, rejserapportering og fotografering, sightseeing og fritid, specialproduktion.

Drinking & Meal Service og Micro-entrepreneurship Center

Dette laboratorium er udstyret med kaffemaskiner, ovne, køleskabe og bordservice og er specielt designet til kurser i praktiske tjenester såsom drikkekundskaber, cateringfinansiering og menudesign, tilberedning af drikkevarer, vinevaluering og fritidsproduktion af let mad.

Flyvehjælpere og Ground Staff Training Center

Dette laboratorium er udstyret med 8 sæder i eliteklassen og 90 sæder i den økonomiske klasse, som blev doneret fra EVA Air. Laboratoriet bruges til uddannelseskurser i passagerregistrering og flyreservation, boarding, kabinetjenester osv.

Turisme logi

Lodgen bruges til træningssessioner og praktikmuligheder på campus for vores studerende. Lodgen bruges også til at være vært for særlige gæster, fakultetet, elevernes forældre og besøgende.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor Turisme og fritidsstyring
    • Krems an der Donau, Østrig
  • Bachelor in Leisure and Events Management
    • Leeuwarden, Holland
  • Bachelor in Trend Research & Concept Creation in Lifestyle
    • Tilburg, Holland