Keystone logo
St. Theresa International College

St. Theresa International College

St. Theresa International College

Introduktion

Om kollegiet St. Theresa International College blev etableret i 2001 som en international kollegium for videregående uddannelse, godkendt af Kommissionen for Videregående Uddannelser, Undervisningsministeriet, Thailand. Kollegiet har en langsigtet målsætning og forpligtelse til løbende at udvikle kvaliteten af ​​sine uddannelser gennem internationale samarbejder og samtidig producere værdifulde kandidater til multinationale erhverv.

Det vigtige højdepunkt af vores programmer er, at de studerende er berettiget til at overføre og studere på et af vores indgået partnerskab universiteter, hvor de vil kun blive bedt om at udfylde deres sidste år, og skal automatisk modtage en respektiv bachelorgrad fra deres valgte universitet. Desuden St. Theresa International College er, en af ​​de få internationale institutter i Thailand, hvor læren af ​​Det Naturvidenskabelige Sygeplejevidenskab leveres på engelsk, som er en stor fordel for vores bachelorer at kvalificere sig til karrieremuligheder i udlandet. Kollegiet har nyligt indførte Bachelor of Education program, der forbereder bachelorer at imødekomme den store efterspørgsel efter engelsktalende lærere med specialisering inden for videnskab og matematik.

I den dynamiske globaliseringens tidsalder er kollegiet forpligtet til at fremme internationalisering, samtidig med at den nationale stolthed og kulturel deltagelse blandt studerende, uanset race, religion og nationalitet. Det multikulturelle samfund af studerende og fakultetet skaber et internationalt miljø.

Kast et blik

2001 åbnede 5 Fakulteter 18 grad programmer 5 Internationale Partners

Placeringer

Placeringer
  • St. Theresa International College 1 Moo 6 Rangsit-Nakhon Nayok Road (Klong 14), Bungsan, Ongkarak, Nakhon Nayok 26120, , Nakhon Nayok

Spørgsmål