Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Introduktion

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Som en privat videregående uddannelsesinstitution er akademiet forpligtet til at give de studerende et ekstraordinært læringsmiljø, en læseplan i verdensklasse og et solidt fundament, hvorpå de kan bygge en vellykket professionel fremtid i den visuelle kommunikationsindustri.

Skoleprofil

På Stellenbosch Academy of Design and Photography tilstræber vi at pleje og vokse verdens bedste reklamer; mennesker, der kan tænke på nye måder og finde løsninger på problemer, hvad enten de er kommunikationsbaserede eller på anden måde. Vi tror, at udnyttet korrekt, kreativitet kan og vil ændre verden til det bedre. Og vi tilstræber hver dag at skabe det rette miljø for denne kreativitet til at blomstre.

At dyrke kreative fremtider bringer det hele sammen. Ikke kun vores studerendes fremtid gennem deres valg og hårdt arbejde på akademiet, men også den positive effekt af kreativitet i vores samfund og det bredere miljø.

Vores vision er at bygge mod en selvbærende, skelsættende videregående uddannelsesinstitution, der konsekvent udvikler kandidater, der er stærkt motiverede kritiske tænkere og innovatører, der bruger alle former for visuel kommunikation for positivt at påvirke vores økonomiske, sociale og miljømæssige områder inden for lokal, national og globale omgivelser.

Hvad gør os forskellige?

 • Vi placerer vores studerende i centrum for vores undervisnings- og læringsfilosofi.
 • Vores unikke programmer tilbydes inden for et usædvanligt læringsmiljø.
 • Vores akademiske personale er højt kvalificeret, erfaren og inspirerende.
 • Studerende har mulighed for at engagere sig i en række discipliner.
 • Vi værdsætter og omfavner perspektiver, der er multikulturelle og inkluderende.
 • Vi stræber efter at udvikle individuelt potentiale, så vores kandidater bliver kritiske og innovative tænkere.
 • Vores studerende er brancheklare efter afslutningen af deres studier.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Ting, der adskiller os

Med disse tre ting på plads forlader vores kandidat med en stærk kombination af tværfaglige teoretiske og praktiske færdigheder, der er uden sammenligning på det afrikanske marked.

 1. Vores insistering på at forblive relevant og konsekvent gennemgå vores læseplan for at sikre, at den holder trit med kommunikationsindustriens lynhastighed.
 2. Vores urokkelige hengivenhed mod at producere det bedste kreative arbejde i Afrika.
 3. Vores akademiske personale, håndplukket for deres entusiasme, erfaring og talent, der sikrer engagerende, udfordrende mentorskab og vejledning, der får det bedste ud af vores studerende.

Placeringer

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Spørgsmål