Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Introduktion

NHL Stenden gør alt, hvad den kan for at facilitere, inspirere og trigge sine studerende og medarbejdere til at hjælpe dem med at blomstre. Studerende, undervisere, forskere og branchefolk arbejder sammen om problemstillinger og opgaver stillet af industrien, så du kan udvikle dig til initiativrige og ressourcestærke fagfolk med et tværfagligt mindset. Gennem praktiske opgaver, direkte kontakt til eksperter på området, og personlig kontakt med din coach, vokser du på et fagligt og personligt plan. Og dine opgaver og praktik åbner op for karrieremuligheder og udvider dit netværk, så du får et forspring på din karriere.

Campus funktioner

  Studenterklæringer

  Indlæggelser

  Stipendier og finansiering

  Ranglister

  Fremragende uddannelse

  Videregående uddannelser i Holland er kendt verden over for sin høje kvalitet og sit internationale studiemiljø. Hollandske uddannelsesinstitutioner scorer godt internationalt, og NHL Stenden University of Applied Sciences er for eksempel højt værdsat for kvaliteten af sin uddannelse. For tredje år i træk er vi blevet opført som et af de top 3 'bedste store universiteter for anvendt videnskab i Holland ifølge den hollandske Higher Education Guide 2021.

  Studer på <span translate="no">NHL Stenden</span> webinar

  Slut dig til os den 11. april fra kl. 15.00 til 16.00 (CET) til et online webinar, hvor vores studenterværter hjælper dig på vej med dine eventyr i internationale studiers verden. Få vejledning, stil spørgsmål og find ud af, hvad der er det rigtige valg.

  Placeringer

  • Leeuwarden

   NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

   • Groningen

    NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

    • Emmen

     NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

     • Meppel

      NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

      • Assen

       NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

       Chat with students

       Spørgsmål