Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Introduktion

Praksis - teori - Kompetence

Sports Management, Kultur Management, restauration og turisme Management og International Management undersøgelse på STI ISW Business School Freiburg

Den STI ISW Business School Freiburg tilbyder studier med et internationalt fokus. Her kan du studere i professionel læringsmiljø Cultural Management, Sports Management, restauration og turisme Management og International Management i Freiburg. Den ISW ​​Business School Freiburg er en Transfer institut den officielt anerkendte Steinbeis University Berlin.

Studieordningen af ​​universitetets Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB indeholder "Leisure Management" med fokus på:

  • International Cultural Management
  • International Sports Management
  • Hotel og Turisme Management

og Studiengäng i Business Administration:

  • International Management og interkulturelle kompetencer (Deltid)
  • International Management og interkulturelle kompetencer (fuld tid)

International Cultural Management: Klassisk og avantgarde på samme tid

at studere international kulturel forvaltning betyder at lære kompleksiteten i kultur, økonomi og samfund og til at lede en operation i henhold kultur orienterede værdier og mål. Her er ideen om kulturel formidling er altid først. Hvis du studerer Culture Management med os, vi forberede dig optimalt for dit fremtidige erhverv.

ISW 1998 var det første institut i Europa med tilbuddet "Internationale Kultur- Management" som første. Bakket op af sin erfaring og sit verdensomspændende netværk af kandidater ISW er derfor i toppen af ​​udbyderen af ​​en sådan grad program.

Degree kurser i Hotel og Turisme: Stadig i høj efterspørgsel

Enhver interesseret i en uddannelse i Hotel & Tourism Management, vil blive afholdt den STI ISW Business School Freiburg perfekte forhold. Ud over de økonomiske sammenhænge turisme management studier bliver undervist fagspecifikke indhold i Freiburg på Hotel såsom Restaurant Management, Food & Beverage Management, turisme Marketing og bæredygtighed. Turisme programmer kræver også ekspertise inden for interkulturel kommunikation og udenlandske sprogkundskaber. En del af seminarerne er derfor - også som i alle andre prioriterede programmer på ISW - undervises på engelsk, og mindst ét ​​andet fremmedsprog er obligatorisk.

International Sports Management undersøgelse: Meget mere end bare sport

Industrien sport og fritid er en industri med gode karrieremuligheder og sikre vækstprognoser. Som en sports management kandidat med bachelor, har du mange døre åbne, for eksempel i idrætsorganisationerne, sport agenturer, private og offentlige idrætsforeninger eller messen og konvention ledelse. Succesen taler for sig selv: Næsten alle kandidater, der studerer International Sport Management med os, finde lovende job rundt om i verden.

Uanset om du vælger et hotel & Turisme Management Studies, Sport Management eller ønsker at foretage kulturel forvaltning som et studie eller er interesseret i vores Business Administration Studies: Den unikke, innovative konstruktion som Projekt Kompetence undersøgelse giver en optimal kombination af teori på højeste niveau med konstant at studere parallelt praktisk anvendelse i virksomheder og organisationer.

Placeringer

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Spørgsmål