Keystone logo
Sumy State University Bachelor i international ret
Sumy State University

Bachelor i international ret

Sumy, Ukraine

0 Years

Request teaching languages

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Programmet er designet under universitetets mission og strategi for at give studerende dybdegående teoretisk og praktisk viden, færdigheder og forståelse relateret til international folkeret, international privatret og europæisk lov, som giver dem mulighed for at udføre innovative opgaver af passende effektivt niveau. Aktiviteter, der tager sigte på at løse komplekse problemer med at yde juridisk støtte til internationale forbindelser, beskytte rettigheder og interesser for enkeltpersoner og juridiske enheder i Ukraine i udlandet, fortolke og anvende lovgivningen i Ukraine og fremmede lande.

Orienteringen af uddannelsesprogrammet:

Uddannelsesmæssigt og professionelt. Vægt på internationale forholds juridiske kvalifikationer, fortolkning, analyse og anvendelse af europæisk, international offentlig og international privatret.

Hovedfokus for uddannelsesprogrammet og specialisering:

Generel uddannelse inden for indenlandsk og international ret. Programmet er baseret på velkendte videnskabelige resultater under hensyntagen til den nuværende status for retspraksis. Det fokuserer på aktuelle specialiseringer, hvor yderligere faglige og videnskabelige karrierer er mulige: lov, international offentlig ret, international privatret, europæisk lov, EU-ret.

Programfunktioner:

Dybdegående undersøgelse af et fremmed sprog; at lære et andet fremmed sprog som en valgfri disciplin; Engelsk-sprogede discipliner som en variabel komponent; kræver særlig praksis.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • BA i internationale relationer: international ret
    • Prague, Tjekkiet
  • Bachelor i global lov
    • Rome, Italien
  • International bachelorgrad
    • Seoul, Sydkorea