Keystone logo
Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Introduktion

SUP'DE COM School of Communication tilbyder en strukturerende ramme omkring et innovativt uddannelsesprojekt. Alle træningsprogrammer er valideret af et statsligt eksamensbevis (BTS-kommunikation) eller af en titel, der er registreret i National Directory of Professional Certifications.

Et kursus under udvikling åbner dørene for ansvarsstillinger i et bureau eller kommunikationstjenester.

SUP'DE COM er en netværkskommunikationsskole. Med sine 9 campusser er det den første skole for kommunikation i Frankrig. For dig er dette forsikringen om nærhed.

SUP'DE COM mission er at uddanne fremtidige kommunikationsstrateger, medier og ikke-medier, på og offline til professionel integration i en sektor i konstant udvikling.

Når videregående uddannelser sætter spørgsmålstegn ved dens nødvendige tilpasning til samfundets udvikling, teknologier og generationer, er det et arbejde i sig selv, som SUP'DE-kommunikationsskolen har foretaget. COM. Med et centralt spørgsmål: hvilke værdier agter den at overføre til fremtidige spillere i kommunikation?

De 4 værdier (innovation, mangfoldighed, engagement, dristighed) af SUP'DE COM , der er forbundet med HEP-værdierne (humanisme, iværksætterånd, professionalisme) i C & D-netværket, blev valgt som en samarbejdsstrategi inden for SUP'DE COM netværk. Skolen er omhyggelig med at sikre, at disse værdier leves dagligt, både af medarbejdere, elever og undervisere.

Placeringer

Placeringer
  • Rue de la Croix Verte,499, 34196, Montpellier

  • Boulevard Général de Gaulle,16, 44200, Nantes

  • Rue Lucien Faure,114, 33300, Bordeaux

  • Rue Jean-Marie Leclair,7, 69009, Lyon

  • Avenue des Chasseurs,7-11, 75017, Île-de-France

Spørgsmål