Keystone logo
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Introduktion

Vores studerende trives, og du vil også, da du bliver vejledt af professorer, der både er eksperter inden for deres felt og exceptionelle lærere. Kursusarbejde på Susquehanna er intens - du vil få personlig opmærksomhed fra dit fakultet, da de hjælper dig med at lære og udvikle de færdigheder, du har brug for for at være klar til et job og / eller en kandidatskole.

Mange skoler taler om studier i udlandet, men på Susquehanna gør alle det. Vi er nationalt anerkendt for vores engagement i globale oplevelser og kulturel kompetence gennem vores innovative Global Opportunities (GO) -program.

Mission

Vi uddanner studerende til produktive, kreative og reflekterende liv med præstation, lederskab og service i en forskelligartet, dynamisk og indbyrdes afhængig verden.

akademikere

Du vil vælge mellem mere end 100 hovedfag og bifag, såvel som præprofessionelle programmer og et tværfagligt honours-program.

School of the Arts, School of Humanities, School of Natural & Social Sciences og den AACSB-akkrediterede Sigmund Weis School of Business tilbyder Bachelor of Arts, Bachelor of Science og Bachelor of Music grader.

Du får gavn af vores ekstraordinære fakultet og små klasser, der letter deltagelse. Vores innovative læseplan tilskynder til bredde og dybde af studiet, når du udvikler din færdighed, og deltagelse i vores Global Opportunities program udvikler din kulturelle kompetence.

I det væsentlige er verden åben for dig, når du vælger Susquehanna University .

Susquehanna er en akkrediteret, non-profit-institution, hvilket betyder, at vores programmer både er certificeret og anerkendt for deres ekspertise. Vores akkrediteringer inkluderer Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), National Association of Schools of Music (NASM), American Chemical Society og Middle States Commission on Higher Education. Vi er også medlem af Annapolis Group, en organisation af landets bedste liberale kunsthøjskoler.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Spørgsmål