Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Bachelor i skov og landskab
Swedish University of Agricultural Sciences

Bachelor i skov og landskab

Alnarp, Sverige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2025

SEK 162.000 / per year

På campus

Introduktion

Velkommen til et unikt program, der giver dig indgående kendskab til skove og landskaber. Ved at tage en holistisk tilgang til skove og deres betydning for samfundet fokuserer programmet på de forskellige perspektiver på miljø og forvaltning.

Som studerende på Skov og Landskab-uddannelsen vil du studere kurser om, hvordan et skovlandskab vedligeholdes, opleves og forvaltes fra både et landskabs- og skovbrugsperspektiv. Med base på SLU's campus i Alnarp (10 km fra Malmø og Lund) tiltrækker uddannelsen både svenske og internationale studerende, og al undervisning foregår på engelsk.

Vil du gerne læse en del af uddannelsen uden for Sverige? Det er heldigvis også muligt, da du får mulighed for at studere på et af SLU's partneruniversiteter, såsom Wageningen University and Research i Holland, som en del af programmet.

Når du har fået din bachelor i enten skovbrugsvidenskab eller landskabsarkitektur, vil du have tilstrækkelig viden til at arbejde som specialist eller rådgiver hos statslige myndigheder, kommuner, skovbrugsvirksomheder eller inden for naturturisme.

Du kan også fortsætte dine studier mod en kandidatgrad.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål