Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Introduktion

Swiss School of Business Research tilbyder akademisk ekspertise med schweizisk kvalitet til vores studerende, der ansøger fra hele verden for at forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi giver adskillige fordele og muligheder for vækst og udvikling i et dynamisk internationalt miljø, hvor eleverne kan fejre interkulturel mangfoldighed og innovative undervisningsstile.

Kvalitetsuddannelse for alle

SSBR blev dannet af en gruppe af handelsskoler for at danne en dedikeret online videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder grader på alle niveauer.

Vores grundlæggere og topledelsesteam har arbejdet på højeste niveau i snesevis af universiteter og handelshøjskoler verden over. Efter at have set så mange uretfærdigheder, dårlig behandling af studerende, uddannelse af lav kvalitet, høje priser osv., blev SSBR dannet for at skabe et bedre studiemiljø uden så mange universiteters små kontrolrestriktioner til en meget økonomisk pris.

Den store erfaring fra vores personale og fakultet opnået gennem årene har vist SSBR, hvad der er nødvendigt for at producere en overlegen læringsoplevelse for vores studerende. SSBR er dedikeret til at give denne overlegne uddannelse til alle vores studerende.

Vi sigter mod at skabe og fastholde høje forventninger til vores studerende og fakultet. Vores studerende er ikke kun vores kunder, men vores partnere og vores forskere. Ved at være ærlige og fleksible over for vores kunders behov har vi skabt programmer, der er grundige, relevante og tilføjer værdi til vores studerendes karriere.

SSBR-visionen

De siger, at uddannelse er et godt niveau. Dette er dog ikke sandt, når det kommer til kvaliteten af de videregående uddannelser. Et stort flertal af verdens befolkning har ikke adgang til uddannelse af god kvalitet.

Vision Statement

Uddannelse er nøglen til vores elevers fremtid. SSBR stræber efter at gøre det muligt for studerende at erhverve denne nøgle ved at tilbyde en alternativ vej til at opnå en bachelor-, master- eller doktorgradskvalifikation og sætte dem i gang med en livslang praksis med selvmotiveret læring i et miljø, der forbereder dem til et vellykket liv i det globale 21. århundrede. Ved hjælp af teknologien sigter vi mod at ændre status quo ved at tilbyde kvalitet online undervisning til priser, der er tilgængelige for alle.

SSBR-missionen

SSBR eksisterer for at levere videregående uddannelser af høj kvalitet fra bachelor- til doktorgradsniveau, fordi vi mener, at uddannelse af høj kvalitet er en menneskeret.

Mission statement

 1. Vi leverer en stringent uddannelse af høj kvalitet, mens vi tager hensyn til hver enkelt elevs livsstil og indlæringsevne.
 2. Vi fremmer et miljø, der giver eleverne mulighed for, uden begrænsninger af tid og sted, at tage ejerskab og ansvar for deres uddannelse ved at være fleksible med kursusvalg og kursustempo for at hjælpe dem med at nå deres ønskede mål.
 3. Vi giver adgang til banebrydende teknologier fra det 21. århundrede; skabe mangfoldighed gennem læseplaner og studerende for at give dem en konkurrencefordel i dette globale 21. århundrede.
 4. Vi fremmer en skolekultur baseret på et stærkt og effektivt partnerskab mellem vores administration, professorer, partnerskoler og studerende.

SSBR-værdier

 1. Vi værdsætter kvalitet i undervisningen. Vi ønsker, at vores studerende bliver ordentligt udfordret, så de er tilstrækkeligt forberedte til at møde deres næste skridt i livet, uanset om det er college eller karriere. Vi værdsætter kvalitetslærere, som er ivrige efter at se deres elever lykkes, og vi forventer, at eleverne producerer arbejde efter bedste evne og ikke afleverer opgaver med den hensigt at gøre lige nok for at klare sig.
 2. Vi værdsætter ærlighed og integritet. Vi kommer ikke med vildledende udsagn for at "gøre et salg" til potentielle forældre eller elever. Vi bestræber os på at præsentere aspekterne af vores skole så præcist som muligt. Vi udfører vores daglige drift med ærlighed og integritet i tankerne, og forventer, at vores elever gør det samme.

Hvorfor studere på Swiss School of Business Research

Fleksible uddannelser

Vores fleksible uddannelser er baseret på den europæiske model for videregående uddannelser, der giver de studerende mulighed for at vælge deres kurser baseret på uddannelseskrav, tidligere studier, aktuelle interesser og fremtidige ambitioner.

Alle vores programmer er fuldt ud online eller gennemføres på vores partnerskoler.

Flere startdatoer

Studerende kan vælge mellem flere startdatoer i løbet af hvert akademisk år. Vores modulære kursusdesign og programstruktur giver mulighed for optimal planlægning af videregående uddannelser.

Overfør kreditter fra tidligere institutioner

Studerende kan overføre fra et eksisterende kollegium, skole eller universitet. For at gøre det lettere at overføre merit, er studieprogrammer kompatible med det europæiske meritoverførselssystem (ECTS). Vores fleksible akademiske kalender giver mulighed for en kontinuerlig studieoplevelse, der tillader studerende at studere på et næsten ubegrænset antal skoler verden over og deltage i SSBR-kurser.

Virkelig globalt fællesskab

Vores virkelig globale fællesskab af studerende, fakulteter og ansatte består af 50+ forskellige nationaliteter fra hele verden, hvor studerende viser en dyb påskønnelse af kulturel mangfoldighed og iværksætterinitiativ.

Professionelt Erfarne Professorer

Akademisk kvalificerede og professionelt erfarne professorer forbinder teori og praksis ved at bringe nutidige casestudier ind i klasseværelset og forberede de studerende til at blive fremtidens globale ledere.

Interaktive undervisningsmetoder

Små klassestørrelser med op til 30 studerende gør det muligt for professorer at bruge interaktive undervisningsmetoder og derved øge gruppeinteraktionen, forbedre gruppedynamikken og opbygge langvarige forbindelser mellem studerende.

Akkrediteringer og certificeringer

Swiss School of Business Research er en privat handelsskole, der omfavner værdierne af høj kvalitet og individuel opmærksomhed inden for programmer, der overholder de højeste standarder. Private og offentlige højere læreanstalter i Schweiz sidder side om side og tilbyder eleverne et udvalg af erfaringer og muligheder. Én rute er ikke bedre end en anden, men det er vigtigt at erkende, at hver type institution tilbyder en anden oplevelse og et andet resultat for den studerende.

Offentlige institutioner – som universiteter – tilbyder traditionelle Pathways , der er velkendte, men ofte er restriktive med hensyn til tilgang og er organiseret på måder, så studerende kan fare vild i en menneskemængde uden den individuelle opmærksomhed, som de studerende har brug for. Universiteter kan også være langsomme til at genkende og reagere på ændringer i erhvervslivet og med at levere ajourførte uddannelsesprogrammer.

Private institutioner, såsom SSBR, kan organiseres på måder, der er mere lydhøre og giver de studerende den form for støtte, de har brug for for at trives. SSBRs programmer er designet til at hjælpe dig med at få indsigt, færdigheder og erfaring til at sætte dig op til det næste trin i din karriere. Din fuldt akkrediterede SSBR-grad vil betyde, at du har opnået samme vidensniveau som på et traditionelt universitet, men på måder, der vil hjælpe dig med at skille dig ud på arbejdet, eller når du søger job. At studere på SSBR vil give dig chancen for at udforske nye ideer og opbygge din selvtillid til fremtiden.

 • SSBR er fuldt akkrediteret af ASIC - Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities. ASIC er det førende uafhængige britiske kvalitetssikringsorgan med speciale i institutionel akkreditering af uddannelsesudbydere over hele verden. ASIC er anerkendt af UKVI i Storbritannien og er fuldt medlem af The International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), er medlem af BQF (British Quality Foundation) og er institutionelle medlemmer af EDEN (European Distance and E- Læringsnetværk).
 • SSBR er certificeret af eduQua , det schweiziske kvalitetsmærke for videregående uddannelsesinstitutioner. EduQua er det schweiziske nationale kvalitetssikringsorgan og det første schweiziske kvalitetsmærke rettet mod voksenefteruddannelse. Den er anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering og er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz. EduQua er det førende kvalitetssikringsorgans akkrediteringsordning for efteruddannelse.
 • SSBR er et godkendt OTHM læringscenter. OTHM-kurser er godkendt og reguleret af den britiske regerings Ofqual (Office of the Qualifications and Examination Regulation)

Campus funktioner

  Placeringer

  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Programmer

     Institutionen tilbyder også:

     Spørgsmål