Keystone logo
Tabor College

Tabor College

Tabor College

Introduktion

I over et århundrede har Tabor College påvirket tusinder af menneskers liv. På Tabor College stræber vi efter at forberede folk til et liv med læring, arbejde og tjeneste for Kristus og hans rige. Denne mission udføres ved at give eleverne en bestemt kristen uddannelse. Det er det, der adskiller os og fremmer den vækst og styrke, vi værner om her på Tabor College .

Kerneværdierne, der påvirker Tabor College 's mission og vision, inkluderer en forpligtelse til at være Kristus-centreret i alle aspekter af livet, en lidenskab for læring, fremme af service til andre og meningsfuld involvering i college- og samfundsaktiviteter. Studerende opfordres til at fejre og opdage, hvem de er gennem forskellige grupper og aktiviteter, herunder bibelstudier, opholdsstols sjov, kapel og specielle begivenheder planlagt gennem året. Tabor er designet til den måde, du kan lide at leve, og den måde, du kan lide at tilbede.

Formålet med Tabor er at fremme læring. Vi erkender, at læring sker i uformelle omgivelser, i klasseværelset og organiserede feltoplevelser. Vores mål er at udvikle studerende, der er bredt uddannede, kompetente og velafrundede, der omfavner læringsglede.

Tabor College er akkrediteret af Higher Learning Commission og følger den åbne Pathway til akkreditering.

Placeringer

Placeringer
  • South Jefferson Street,400, 67063, Hillsboro

Spørgsmål