Keystone logo
Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Introduktion

Skolens etablering blev godkendt af Executive Yuan i januar 1989. Det forberedende kontor blev oprettet i 1993. Navnet Tainan National College of the Arts blev officielt vedtaget i juli 1996. Navnet blev ændret til Tainan National University Of The Arts i august , 2004, en vigtig begivenhed på skolens tidslinje. Skolen ligger ved siden af det smukke Wushantou Reservoir i Guantian District, Tainan.

TNNUAs mission er at pleje talenter inden for de meget professionelle kunstfelter. Skolen kan prale af en bred vifte af akademiske felter i relaterede områder, der omfatter College of Music, College of Visual Arts, College of Sound and Image Arts, College of Letters and Cultural Heritage og Commission for General Education. Det har givet fremragende resultater inden for uddannelse siden dets grundlæggelse. Under indflydelse af professionelt fakultet og kunstnerisk miljø har skolen med succes uddannet fremragende professionelle kunsttalenter inden for kunstskabelse og forskning og etableret TNNUA som et af de mest fremragende akademiske institutter, der specialiserer sig i professionel kunst.

I de senere år har TNNUA investeret meget i at udforske mulighederne for at kombinere humaniora og kunst med teknologi. Det dannede tværsektorielle alliancer med lokale industrier inden for området digital teknologi og viser proaktivt skolens kreative evner inden for forskellige områder af kunsten. Det hjælper med kulturel rehabilitering og opbygning af en lokal humaniora bevidsthed gennem kontinuerlig indsats inden for skabelse af arbejde og forskning. Gennem kunstudveksling forbinder skolen sig til det globale samfund, bringer Taiwans kunsteksperter på de internationale scener og demonstrerer Taiwans potentiale inden for kunst.

Placeringer

  • 66號

    大崎,66號, 72045, 66號

    Spørgsmål