Keystone logo
Tampere University Bachelor og Master of Administrative Sciences in Administrative Sciences, Sustainable Urban Development
Tampere University

Bachelor og Master of Administrative Sciences in Administrative Sciences, Sustainable Urban Development

Tampere, Finland

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

EUR 10.000 / per year *

På campus

* akademisk år for studerende uden for EU/EØS til bacheloruddannelsen | 12.000 € pr. akademisk år for studerende uden for EU/EØS til kandidatuddannelsen

Introduktion

Regulerende byomdannelse

Byer er inspirerende arenaer for forretning, kultur og hverdagsliv. Men de står over for komplekse udfordringer relateret til miljøet og individers velbefindende. Bacheloruddannelsen i bæredygtig byudvikling er et tværfagligt program, der udvikler færdigheder, der er nødvendige for at løse disse udfordringer.

Urbanisering er en af de største tendenser i den globaliserede verden. Det anslås, at 2/3 af mennesker vil bo i byområder inden år 2050. Denne transformation skal opfyldes med bæredygtige løsninger, der tager højde for ikke kun klimaændringer, men også social retfærdighed blandt mange andre kriterier.

Bacheloruddannelsen i Bæredygtig Byudvikling giver dig en måde at udvikle tværfaglig ekspertise relateret til byudvikling og bæredygtighed. Dette tværfaglige program består af tre specialiseringer: Administrative Sciences, Social Sciences og Technology. Programmet omfatter grundlæggende og mellemliggende studier inden for hvert af felterne. Viden om disse felter vil hjælpe dig med at forstå de komplekse fænomener relateret til bæredygtig byudvikling fra flere perspektiver. Ud over de studier, der er fælles for alle studerende, omfatter uddannelsen specialiseringsstudier, som udvikler det valgte studieretnings teoretiske grundlag og til at skabe en faglig profil.

Ud over multidisciplinaritet er et unikt aspekt af dette program læringsstilen. Hvert år er de studerende engageret i virkelige byudviklingsprojekter. Disse projekter udføres i samarbejde med virksomheder og offentlige organisationer som Tampere By. For eksempel bruger vi et laboratorium i den virkelige verden, Hiedanranta, som er en fremtidig bydel og et teststed for innovative projekter relateret til smarte og bæredygtige boliger, energi, transport og forretning.

Studerende på dette tværfaglige program vælger deres egen specialisering (Administrative Sciences, Social Sciences eller Technology), allerede når de ansøger om programmet. Selvom det meste af programmets indhold er fælles for alle studerende, er der variationer i ansøgningskriterierne, studieindholdet og navnet på den grad, der gives efter at have afsluttet programmet.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål