Keystone logo
Tarumanagara University

Tarumanagara University

Tarumanagara University

Introduktion

For at opbygge sin økonomi har Indonesien brug for en aktiv deltagelse af iværksættere. De skaber muligheder, der er i stand til at absorbere tilgængelig arbejdskraft. Dette kan starte på universitet, der spiller en vigtig rolle i at producere arbejdende fagfolk med fremragende kompetencer og høj konkurrenceevne.

Med ASEAN Economic Community lige uden for døren, som åbner nye kanaler ikke kun for varer og tjenester, men også for professionel arbejdsstyrke, kan iværksætteri være det strategiske svar. Af denne grund Tarumanagara University iværksætteri som en af sine vigtigste værdier. Denne egenskab er implementeret i et obligatorisk kursus med navnet Entrepreneurship for alle studerende.

Mens iværksætteri kan forstærke økonomiske sektorer, tilbyder integritet også et væsentligt bidrag især til at tjene offentlighedens tillid. Siden starten indtil i dag har vi været konsekvente i at anvende integritet som vores højeste prioritet i at fremme succesfulde individer. Denne forpligtelse bekræftes med en ånd til at udvikle professionalismeetik og iværksættertankegang, hvilket er i tråd med vores vision om at blive et førende iværksætteruniversitet, der besidder integritet og professionalisme i Sydøstasien.

Placeringer

  • West Jakarta

    West Jakarta, Indonesien

    Spørgsmål