Keystone logo
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Introduktion

TATIUC blev formely kendt som Terengganu Advanced Technica Institute (TATI) og blev indviet i november 1993.

Det startede i en midlertidig campus i Sultan Zainal Abidin University (formely kendt som KUSZA), Kuala Terengganu i juli 1994.

TATIUC blev flyttet til den permanente campus i Teluk Kalong, Kemaman i juli 1996.

Etableringen af ​​TATIUC var ikke kun et initiativ fra statens regering, men var også som et resultat af et samarbejde fra føderale regering og private virksomheder. Det er en løbende indsats for at fylde den bedste kvalitet arbejdskraft på markedet.

Dette samarbejde er etableret en multi-fokale ledelsesteam, der ikke kun ansvarlig i forvaltningen, men også finansiere TATIUC etablering.

Trofæer

I 1999 TATIUC var en af ​​de tidligste private videregående uddannelsesinstitutioner, som officielt blev givet med LAN Akkreditering.

Dette er et krav fra Malaysia Kvalifikation Agency (MQA) for uddannelsesinstitutioner yder indlæg gymnasial eller videregående uddannelse.

TATIUC blev hædret med ISO 9001: 2000 i 2004 og ISO 9001: 2008 i 2010.

Dette er en prestigefyldt pris som anerkendelse for sit kvalitetsstyringssystem. Denne pris er helt sikkert et gennembrud for TATIUC, og styrket sin allerede stærke tilstedeværelse i uddannelsessystemet branchen.

Den mest markante milepæl i TATI historie hidtil ankom den 27. maj 2007, hvor det blev officielt opgraderet til University College status bærer navnet som TATI University College (TATIUC).

Denne anerkendelse er et løft for TATIUC fortsat opretholde kvaliteten af ​​sin undervisning og læringsmiljø for at opfylde de holistiske behov sine studerende og møde Malaysias dagsordenen for en verdensklasse, høj indkomst økonomi.

Placeringer

Placeringer
  • TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Spørgsmål