Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Introduktion

Technion - Israel Institute of Technology er et førende center for videnskab, teknologi og anvendt forskning og et af de førende universiteter inden for videnskab og teknik i verden. Technion er et offentligt universitet, der blev grundlagt i 1912, det er det ældste universitet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa med udsigt over Middelhavet.

Universitetet tilbyder unikke videnskabs- og ingeniøruddannelses- og kandidatprogrammer undervist på engelsk. Instituttet er placeret på 1.plads i Digital Education Worldwide (Times Higher Education), rangeret 8. universitet i verden for at producere nobelprisvindere og 7. universitet i verden for kunstig intelligens (CS Rankings).

Technion er en vigtig kilde til innovation og hjernekræft, der driver økonomien. Technions kandidater repræsenterer 70 procent af Israels højteknologiske arbejdsstyrke. De etablerede Israels industrielle infrastruktur, forstærkede dets teknologiske forsvarsevne og banebrydede dens teknologibaserede virksomheder. Disse tjente landets ry som verdens ”Startup Nation”. Technion ligger på et moderne campus og er hjemsted for et fremtrædende fakultet, blandt dem tre nylige prisvindere fra Nobel, og en lang liste med bemærkelsesværdige alumner inklusive ingeniører, videnskabsfolk, læger, professorer og iværksættere. Instituttet er også blevet anerkendt som et af verdens førende iværksætterøkosystemer og blev det sjette medlem af den prestigefyldte EuroTech Universities Alliance, et netværk af top-niveau forskningsbaserede universiteter kendt for deres videnskabelige ekspertise og livlige innovationsøkosystemer.

Technion er beliggende i Haifa, den tredje største by i Israel. Det har mange restauranter, strande og kulturelle steder samt en multikulturel befolkning. Haifa er også hjemsted for nogle af de største teknologiselskaber i verden, herunder Apple (det eneste F & U-center uden for USA), Microsoft, Amazon og mere.

Technion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

137856_137725_summerschool.jpg

Technion International

Technion International fører tilsyn med alle Technions internationale akademiske programmer og støtter dets internationale initiativer og akademiske aftaler med sine udenlandske partnere over hele verden (der har mere end 200 universiteter og forskningsrammer). Det tjener alle indkommende og i øjeblikket tilmeldte internationale studerende ved universitetet og fremmer deres integration i Technion-samfundet som helhed.

Oplev ekspertise i teknik og innovativ tænkning i udlandet

Deltag i studerende fra mere end 30 lande og vælg blandt en lang række avancerede ingeniør-, videnskabs- og iværksætter-og innovationsprogrammer. Som en del af din undersøgelse i udlandet bliver du klar til et pulserende studerendes liv, lever i moderne sovesale på campus, gør brug af Technions fremragende sportsfaciliteter, lærer hebraisk (valgfrit) og deltager i spændende sociale og kulturelle aktiviteter.

Akademiske programmer og forskningsmuligheder på engelsk

En række forskellige Technion-akkrediterede akademiske programmer og forskningsmuligheder, der undervises fuldstændigt på engelsk, tilbydes inden for en lang række spændende områder. Technions unikke blanding af akademikere på højt niveau, tværfaglige holdninger og praktisk læringstilgang, lettet gennem topkarakteristiske fakulteter og avancerede faciliteter, skaber læringsoplevelser, der forbereder de studerende til at udmærke sig i deres fremtidige akademiske og professionelle karriere.

One-Stop-Shop for internationale studerende

Technion International tager sig af alle internationale studerendes tjenester, herunder optagelser, akademisk administration, bolig, rådgivning, orienteringsprogrammer og anden assistance. Det organiserer også kulturelle og sociale aktiviteter, der inkluderer ture i Israel, en forelæsningsserie om israelsk kultur og mere.

Udgående studerendeudvekslingsprogrammer

Technion International administrerer alle instituttets samarbejdsmæssige akademiske partnerskaber, der leverer supporttjenester til at hjælpe Technion-studerende med at tilmelde sig eller tilmelde sig udvekslingsprogrammer i udlandet.

Livstidsmulighed

Deltag i en uforglemmelig mulighed for at lære nye måder at nærme sig moderne ingeniørmæssige og videnskabelige problemer og udfordringer i Israel, rig på historie og for dens umådelige videnskabelige fremskridt, og også kendt som verdens "Startup Nation."

Technion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

137855_137726_screen.jpg

Placeringer

Placeringer
  • Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Spørgsmål