Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Introduktion

Mustafa Kemal Atatürk, grundlæggeren af Tyrkiet, der troede på den vitale betydning af uddannelsens rolle for moderniseringen af landet, sagde i sin tale ved indvielsen af den tyrkiske store nationalforsamling i november 1925, at for at nå målet der var sat for et moderne uddannelsessystem i Tyrkiet, var der behov for inddragelse af den private virksomhed. Turkish Education Association blev grundlagt den 31. oktober 1928 på baggrund af denne vision og i tråd med Atatürks og hans venners banebrydende indsats. Den 12. december 1939 fik det den juridiske status som 'Association for Public Good' ved kabinets beslutning.

Som anført i den anden klausul i dets charter er præsidenten for den tyrkiske republik vogter for den tyrkiske uddannelsesforening. TED er en veletableret organisation i civilsamfundet, der giver stipendier til succesfulde studerende med begrænset indkomst, åbner skoler og sovesale med fremmed sprog som undervisningsmedium i både Tyrkiet og i udlandet, bygger videnskabelige platforme til at fremme bestræbelserne på at bringe uddannelsesniveauet i Tyrkiet på niveau med nutidens verdensstandarder, skaber opmærksomhed om problemerne i uddannelsessystemet i Tyrkiet og dets mulige løsninger og bidrager til formuleringen af tyrkiske uddannelsespolitikker. Fra nu af har TED 38 skoler, 2 repræsentationskontorer, en studerende sovesal, et alumni-kontor og mange sportsklubber tilknyttet dets skoler.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) blev oprettet i 2012 af den tyrkiske uddannelsesforening (TED), som har været banebrydende for udviklingen af uddannelse i Tyrkiet siden 1928. TEDU er en progressiv akademisk institution, der tilbyder en integreret tilgang til videregående uddannelse og en studerende af høj kvalitet -fokuseret pædagogisk oplevelse. Gennem akademisk stringent kursusarbejde, dynamisk undervisning, meningsfuld forskning og et utal af muligheder for studerende til at engagere sig lokalt og i udlandet forsøger vi at opbygge et mangfoldigt samfund af socialt ansvarlige, globalt sindede, livslang elever.

Vi inviterer hermed studerende til aktivt at deltage i miljøet med konstant læring og produktion på TEDU og at nyde det privilegium at være en TEDU studerende med masser af stipendiemuligheder.

60779_0Tedu138.jpg

TED University mission

TED University har til opgave at fremme kandidater, der er kreative, mangesidede, kritisk sindede, selvsikre, velafrundede livslang elever ved hjælp af innovative undervisningsmetoder og læseplaner, der har en ordentlig balance mellem dybde og bredde, der kræves af globale videnøkonomier; bidrage til videnskabens verden ved at generere ny viden gennem en bred vifte af videnskabelig forskning og kreativ indsats inden for fokusområder med institutionel prioritet og at være en gennemsigtig, ansvarlig, pålidelig og åben læringsinstitution, der sigter mod kontinuitet og bæredygtig udvikling. Med sin gennemsigtige og organisatoriske struktur har TED University formål at blive en ansvarlig og pålidelig institution for alle sine interessenter med fokus på stabilitet og bæredygtig udvikling og et universitet, der er åbent for læring.

TED University vision

TED University vision er at give de studerende den bedste uddannelsesmæssige oplevelse og at blive et af de førende fundamentuniversiteter i Tyrkiet.

Kerneværdier

 • Respekt for etiske værdier
 • Integritet, solidaritet og gensidig respekt
 • Progressiv og sekulær institutionel position
 • Excellence inden for undervisning og forskning
 • Robust og integreret kvalitetskultur
 • Partnerskab og samarbejdsånd
 • Interessenters deltagelse
 • TED tradition

Transport

TED University er i centrum og lige langt fra overalt. Med sin placering i krydset mellem transportnetværket giver det nem adgang til sine studerende.

TEDU arkitektur giver vores studerende et behageligt og behageligt uddannelsesrum, der tilskynder til arbejde. Vores universitet, der udstyrer sin infrastruktur med avanceret teknologi, giver vores studerende tillid med de mest effektive, nyttige og hurtige tekniske faciliteter.

Catering Service

Der er caféer (Chill-in og kaffepause) og en spisesal (Diner by Coffee Break), der serverer TED University på vores campus. Vores studerende kan bruge disse caféer og cafeterier til deres mad- og drikkevarebehov. Derudover giver vores caféer vores studerende mulighed for at bruge tid socialt. Ud over disse kan vores studerende også drage fordel af mad- og drikkevareautomaterne, der findes på forskellige steder på vores campus.

Miljøer

TED University Campus tilbyder alle mulige miljøer af høj kvalitet, som vores studerende muligvis har brug for i sociale, kulturelle, kunstneriske og sportslige sammenhænge. Vores medlemmer kan bruge TEDU Sports Center gratis efter at have sendt de nødvendige dokumenter til medlemskab til vores Sports Center. Desuden er gruppetimer og private lektioner tilgængelige i vores faciliteter sammen med vores ekspertpersonale.

Indendørs swimmingpool
Den indendørs swimmingpool har semi-olympiske træk og er 25 meter lang, 12 meter bred og 2 meter dyb. Det har 5 baner. Den indendørs swimmingpool ligger på B1 etage i blok E.

Fitness center
Forskellige cardio-udstyr, vægte maskiner og frie vægte er tilgængelige i fitnessrummet, der opfylder behovene hos alle, der ønsker at træne. Fitnesscentret ligger på 1. sal i blok E.

Prof. Prof. Dr. Rüştü Yüce Sportshal
Vores gymnastiksal er af regelmæssig størrelse og er vært for mange konkurrencer. Det kan bruges af TED University til bestemte tidspunkter. Nødvendigt sportsudstyr (bold, net osv.) Leveres af vores universitet. Vores motionscenter ligger i stueetagen i blok E.

Sport Studio
I vores sportsstudie på B2 etage i blok E finder gruppelektioner og private lektioner sted.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Spørgsmål