Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Introduktion

Studerende på Tennessee Tech får mere end en førsteklasses uddannelse. De lærer at være ledere i deres valgte karriere og livslange elever.

Partnerskaber mellem studerende og fakultet kombinerer discipliner og ideer i tværfaglige projekter og forskning. Udenfor klasseværelset lærer de om kulturer over hele kloden, opdager hvordan man kan være gode borgere gennem serviceorganisationer og snesevis af studieklubber, få eksponering for kunsten og opbygge venskaber i alle aldre, baggrunde og interesser.

Som vores maskot, Awesome Golden Eagle, er Tennessee Tech studerende fokuseret på deres studier, frygtløse i at forfølge deres mål og deres fremtid og engageret sig i campus og globale samfund.

Med en tilmelding på mere end 10.500 studerende tilbyder TTU mere end 40 bachelor- og 20 kandidatgrader på tværs af otte akademiske gymnasier og skoler: Jordbrug og menneskets økologi, kunst og videnskab, erhvervslivet, uddannelse, teknik, kunst, tværfaglige studier og sygepleje.

Livet uden for klasseværelset

På Tennessee Tech er læring ikke indeholdt i et klasseværels fire vægge. Der er et stærkt intellektuelt samfund, hvor fakultetet og eleverne forbinder dagligt gennem forskning, diskussion og service.

Tennessee Tech er et sted, hvor elevopfindelse forlader klasseværelset for at forbedre livet for mennesker med handicap. Hvor vi samler for at hjælpe med at genopbygge og reparere lokalsamfund, når katastrofer rammer. Hvor en række koncerter, forestillinger og kunstfestivaler er en livsstil. Hvor eleverne kan blive præcis, hvad de vil være.

En startblok til livslang succes

Opkald Tennessee Tech hjem, alumner forlader vores lille by for at ændre verden. Astronauter og iværksættere, kunstnere og lærere udviklede tilliden til deres evner og uddannelse for at tackle globale problemer og blive ledere på deres områder i Cookeville.

Et smukt sted at ringe hjem

En by på omkring 30.000 mennesker, Cookeville byder på det bedste af landdistrikterne og byerne. Centralt beliggende blandt tre af Tennessees største byer er campus omgivet af søer, statsparker, bjerge og floder i et af de mest økologisk forskelligartede klimaer i landet.

Næsten to tredjedele af alle eleverne modtager en eller anden form for finansiel støtte, enten fra staten eller føderale myndigheder, universitetet eller private fonde.

Universitetsakkreditering

Tennessee Technological University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for at tildele baccalaureat, kandidatuddannelser, specialister og ph.d.-grader. Kontakt Kommissionen på kollegier i 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Tennessee Technological University .

Program akkreditering

Ud over den institutionelle akkreditering er mange af Tennessee Techs programmer akkrediteret af specialiserede faglige akkrediteringsorganer. Disse nationalt anerkendte programmatiske akkrediteringsorganer omfatter:

 • Forening til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International)

 • American Association of Family

 • ABET - tidligere akkrediteringsråd for Engineering and Technology, Inc.

 • American Chemical Society (ACS)

 • Akkrediteringskommissionen for uddannelse i sygepleje (ACEN) - tidligere National League for Nursing Accrediting Commission (NLNAC)

 • Akkreditering Rådet for uddannelse i ernæring og kostvaner (ACEND)

 • Kommission for Kollegial Videnskabelig Uddannelse (CCNE)

 • Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Beslægtede Uddannelsesprogrammer (CACREP)

 • Rådet for Akkreditering af Uddannelsesforberedelse (CAEP) - Tidligere Nationalt Råd for Akkreditering af Læreruddannelse (NCATE)

 • National Association of Schools of Art og Design (NASAD)

 • National Association of Music Schools (NASM)

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Cookeville

  William L Jones Drive,1, 38505, Cookeville

Spørgsmål