Keystone logo
Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Introduktion

Velkommen til College of Arts and Sciences ved Texas A&M University – Central Texas. Vi er dedikeret til at tilbyde intellektuelt udfordrende programmer kendt for fremragende undervisning, stipendier og opsøgende.

Vores fakultet er anerkendt i deres discipliner, og flere har opnået nationalt ry for deres videnskabelige arbejde. De er engagerede lærere, der ser mentorordninger både studerende og kandidatstuderende som en vigtig del af deres kald. Studerende på vores college drager stor fordel af direkte interaktion med fakultetet.

Mens vi nogensinde er fokuseret på din akademiske vækst, tilpasser vi også konstant vores kursustilbud til arbejdsstyrkens skiftende krav og de mange anvendelser af vores uddannelser. Innovation driver den moderne økonomi mere end nogensinde før. Dagens job kræver kritisk tænkning, effektiv kommunikation og kvantitativ begrundelse, som vores programmer inden for kunst og videnskab dyrker. Vores uddannelser giver rig område at udforske. Vi vil gøre mere end at hjælpe dig med at finde et bedre betalende job; Vi vil hjælpe dig med at finde dit kald.

Placeringer

Placeringer
  • Leadership Place,1001, 76549, Killeen

Spørgsmål