Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Introduktion

60963_commencement.jpg

Collegeet i Brockport blev grundlagt i 1835 og er et nationalt anerkendt fireårigt omfattende offentligt college med fokus på studenters succes. Vi er stolte af vores akademiske kvalitet og enestående værdi.

Brockport er selektiv, nationalt anerkendt og akkrediteret offentlig institution. Vi er den engagerede SUNY campus og en af ​​de mest engagerede college campusser i landet.

Institutionel ansvarlighed

Akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, College of Brockport sikrer institutionel effektivitet og ansvarlighed gennem en række kontorer, systemer og relationer.

Mangfoldighed og inklusion

Diversity Office, sammen med Collegewide Diversity Committee, styrer indsatsen for at kommunikere til kollegiums samfund Brockports engagement i mangfoldighed og egenkapital; udvikle og overvåge kollegiets mangfoldighedsplan udarbejde og analysere rapporter for at overvåge vores succes og konceptualisere og dyrke mangfoldighed som en institutionel og uddannelsesmæssig prioritet.

Alumni & Venner

Brockport-netværket omfatter mere end 90.000 alumni, der bor over hele kloden. Vi har bedre end 8.000 studerende; hundredvis af nuværende og tidligere fakultet, personale, emeriti og pensionister; og utallige andre venner, såsom familier, virksomheder og fonde. At holde alle disse vigtige partnere i kontakt med dagens Brockport er et igangværende fokus på kollegiet.

Støtte os

Brockports indsats for at tjene økonomisk, akademisk, praktik og oplevelsesmæssig støtte til vores elever fra alumni og familie netværk vil holde kollegiet blomstrende i årtier fremover. Du kan altid hjælpe!

Placeringer

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Spørgsmål