Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Introduktion

Lad os ændre os

Lad os ændre os. Du. Os. Verdenen. Det er vores budskab på Haag University of Applied Sciences (THUAS).

Vi ønsker at styrke vores studerende til at ændre og forbedre den verden, de lever i, men dette kan kun ske, hvis vi arbejder sammen - hvis vi udvikler os og ændrer os.

Vi er konstant nødt til at anvende nye perspektiver og løsninger for at løse nuværende og fremtidige udfordringer. Vi finder svarene hurtigere, hvis vi er parate til at dele og anvende hinandens indsigt, færdigheder og metoder.

Globale borgere

Vi opfordrer vores studerende, undervisere og samarbejdspartnere til at udvikle sig til fordomsfri globale borgere - til at stå fast i deres egen overbevisning og møde verden. Vi er klar over, at vores eget faglige engagement gør en forskel, og vi skal samarbejde om at udvikle og anvende kreative løsninger.

THUAS er et sikkert, hands-on miljø, hvor vi kan udvikle og innovere som globale borgere - at mødes for at dele i udvikling, netværk og praksis. Sådan planlægger vi at forme og ændre den verden, vi lever i, mens vi udvikler vores egen viden og færdigheder.

"Folk, der står fast i deres egen overbevisning og står overfor verden."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Hvordan gør vi det?

Vores forelæsere, partnere og 26.000 studerende fra næsten 150 forskellige lande er dedikeret til denne udvikling hver dag. Vores globale, innovative holdning afspejles gennem vores læseplaner og i vores syv centrale temaer: Cybersikkerhed, global og inklusiv læring, digitale operationer og økonomi, Mission Zero, Health Innovation, Global Governance og Governance of Urban Transitions. Vi arbejder også tæt med over 300 udvekslingspartnere fra mere end 50 lande, fra Brasilien og Kina til Australien, USA og flere europæiske lande.

En ideel platform

Haag er det perfekte sted at blive en global borger. Det er den internationale by for fred og retfærdighed - det politiske og kulturelle hjerte i Holland. Det er hjemsted for Peace Palace, International Court of Justice, Binnenhof (parlamentet), 115 ambassader, multinationale selskaber som Shell, Siemens og ING og mange internationale ngo'er.

Så lad os ændre os. Du. Os. Verdenen.

Dette er de værdier, der driver os

Nysgerrig
Tilslutning
Pleje
Vi er nysgerrige, ambitiøse og initiativrige. Vi er ivrige efter at bidrage med kritisk tænkning. Vi investerer markant i vores netværk for at udvikle ny indsigt sammen. Vi er dedikerede, og vi interesserer os for din personlige vækst.

Hvis du leder efter et bachelorgrad, er du kommet til det rigtige sted på THUAS. Vi har over 65 bacheloruddannelser, der varierer i type og længde. De fleste af dem er fireårige programmer, skønt nogle kan forkortes til tre års studier. Et betydeligt antal undervises på engelsk. Den variant, der bedst passer til dig, afhænger af dine præferencer og tidligere uddannelse. I slutningen af din rejse tildeles du et universitet for eksamensbevis for anvendt videnskab.

Placeringer

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Spørgsmål