Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Introduktion

I Institut for Engelsk og Kommunikation er vores primære mission at levere anvendte engelsksprogede studier til professionerne, og vi sigter mod at blive anerkendt internationalt som en førende udbyder af bachelor- og postgraduate studier med fokus på professionel kommunikation. Anvendte engelsksprogede studier omfatter ikke kun erhvervelsen af det meget høje niveau af engelske sprogfærdigheder, der er nødvendige for at få succes professionelt, men også en grundig og kritisk forståelse af det engelske sprog og en udviklet bevidsthed om engelsk kommunikation i multikulturelle professionelle sammenhænge.

Der er et klart behov i Hong Kong for kandidater med højt udviklet viden om sprog og kommunikation, sammen med kritiske tænkningskompetencer, som er i stand til at bidrage til en række faglige og forretningsmæssige sammenhænge. Uanset om det er på bachelor- eller postgraduat-niveau, er Institut for Engelsk og Kommunikation en af Hong Kongs vigtigste udbydere af kandidater med den slags engelsk kommunikation og sprogfærdigheder og viden, som er så højt værdsat af professionerne.

Vores programmer har innovative funktioner, der gør dem meget populære blandt elever, deres forældre og elever, der er eventuel arbejdsgivere, og hjælper vores elever med at udvikle de allsidige færdigheder og egenskaber, der er værdsat af PolyU og samfundet som helhed.

Placeringer

Placeringer
  • Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

Spørgsmål