Keystone logo
© Domus Academy
The International University of Languages and Media (IULM)

The International University of Languages and Media (IULM)

The International University of Languages and Media (IULM)

Introduktion

I mere end 50 år har IULM University været centrum for ekspertise i Italien for uddannelse inden for kommunikation, sprog, turisme, mode og kulturarv.

Det garanterer sine studerende en solid kulturel forberedelse med en integreret tilgang af teori og praktiske erfaringer, foreslår innovative undervisningsveje, tilbyder banebrydende tjenester, aktiverer kontakter med arbejdsmarkedet og tilskynder til studieoplevelser i udlandet.

Inklusive politikker og socialt engagement samt den tiårige forpligtelse til udvikling af tjenester til støtte for handicap og mangfoldighed bidrager til at placere IULM University på en 81. plads blandt universiteter i verden, og først blandt milanesiske universiteter, for SDG n. 5 "Ligestilling mellem kønnene" i THE Impact Rankings 2023.

Hvorfor vælge IULM

Nutidig læring

En komplet, nutidig og internationalt orienteret undervisningsmetode, hvor teori og praksis er perfekt blandet sammen.

Høj beskæftigelsesgrad

Ifølge AlmaLaurea 2023-rapporten har 68 % af de færdiguddannede studerende med en bachelorgrad og 79 % af de færdiguddannede studerende med en kandidatgrad inden for et år efter eksamen et stabilt job. Efter fem års eksamen stiger sidstnævnte til 94%.

Studerendes dedikerede tjenester

Der er adskillige tjenester tilgængelige, som har til formål at støtte studerende gennem hele deres rejse og garantere deres personlige og professionelle velvære, såsom Freshmen-orientering, psykologisk rådgivning, Peer-vejledning og karriereservice.

Godt forbundet med byens centrum

IULM campus, meget tæt på metrostationen Romolo, er meget godt forbundet med centrum af byen, og det tilbyder de bedste tjenester til de studerende, hjertet af dets træningsprojekt.

Byg din fremtid i verden

Målet med IULM University er at træne de fremtidige hovedpersoner i de nye kreative industrier inden for kultur, kommunikation og økonomi; fagfolk i stand til at møde udfordringerne og gribe de muligheder, der opstår fra de internationale markeder og scenarier.

Globale borgere med kritisk tænkning og strategisk vision, der er i stand til at gribe ind i den digitale revolution i gang.

Beliggende i Milano, den italienske hovedstad for business, mode og design

Milano er en kosmopolitisk og dynamisk by. Det er et sted for kultur og kunst, en vugge af internationale realiteter, der tillader akademisk og professionel vækst til det højeste niveau.

IULM University Campus er beliggende i centrum af Milano og tilbyder faciliteter og rum designet til at studere, men også for sjov og samlingsstunder, herunder 2 boliger, 4 mad-/drikkesteder, dedikerede klasseværelser til studier, støttetjenester til økonomisk hjælp, karriereudvikling, studiemuligheder i udlandet, mentorordninger og rådgivning.

Stipendier og finansiering

Regionale stipendier, refusion af studieafgifter og universitetsbidrag til studerende uden økonomisk støtte. Universitetsstipendier, incitamenter til praktikophold og forskningsafhandlinger i udlandet.

  • Regionale stipendier og lignende økonomiske fordele til studerende, der opfylder kravene om regelmæssig gennemførelse af skolegang, indkomst og merit.
  • Stipendier fra universitetet (incitamenter til kvalitet af studier og forskningsafhandlinger i udlandet) til studerende, der opfylder kravene til merit.
  • Stipendier til internationale studerende
  • Indkvartering på IULM universitetsboliger, til gunstige forhold for studerende, der opfylder kravene til regelmæssig gennemførelse af skolegang, indkomst og merit, eller til fuld takst for studerende, der opfylder kravene til regelmæssig gennemførelse af skolegang og merit.
  • Catering i IULM universitetets kantine på gunstige vilkår for studerende, der opfylder indkomst- og meritkrav.

Alle fordele tildeles ved hjælp af en konkurrence, der afholdes årligt baseret på specifikke økonomiske og/eller meritkrav.
Regionale stipendier og faciliteter til fortjente studerende uden støtte tildeles baseret på Lombardiets årlige bestemmelser.

Ranglister

Università IULM er anerkendt blandt de bedste institutioner for at studere i udlandet i Europa ifølge educations.com Top 10 Europa-rangeringer for årene 2021, 2022 og 2023.

Studenterklæringer

Placeringer

  • Milan

    Via Carlo Bo, 1 Milano Italy, 20143, Milan

Spørgsmål