Keystone logo
The Pennsylvania State University Penn State College of Earth and Mineral Sciences Bachelor of Science - JORDVIDENSKABER
The Pennsylvania State University Penn State College of Earth and Mineral Sciences

Bachelor of Science - JORDVIDENSKABER

State College, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvis du ønsker at skabe løsninger på de problemer, der opstår som følge af samspillet mellem menneskets teknologiske og sociale aktiviteter med det naturlige miljø, så er den store naturvidenskabelige uddannelse det rigtige for dig. Graden giver fleksibilitet og bredde på tværs af geovidenskaber, geografi og meteorologi. Denne major giver et omfattende program inden for miljøvidenskab baseret på en stærk vægt på jordvidenskab. Det er især rettet mod at studere de problemer, der opstår ved den komplekse interaktion mellem menneskets teknologiske og sociale aktiviteter med det naturlige miljø.

Kandidater er efterspurgte efter stillinger inden for regering, industri og rådgivning. Professionelle aktiviteter omfatter indsamling og evaluering af data om miljøer; ledelse og koordinering af specialiserede programmer inden for miljøkontrol og ændring; og industriel og offentlig planlægning. Egnede valg af kurser kan kvalificere studerende til kandidatarbejde på flere områder.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • BS i oceanografi
    • Melbourne, USA
  • BSc Fysisk geografi og oceanografi
    • Klaipėda, Litauen