
Naturvidenskabelig bachelor in
BS i fødevarevidenskab The University of Tennessee Knoxville

Introduktion
Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, forskning og udvidelse. Vores nationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser forbereder eleverne på spændende og tilfredsstillende karrierer inden for industri, regering og akademi. Vi inviterer dig til at udforske vores websted og lære om madvidenskabsprogrammet ved University of Tennessee.
Fødevarevidenskab er et spændende tværfagligt område med det formål at forbedre kvaliteten, sikkerheden og ernæringen af verdens fødevareforsyning. Vi er mere end mad; vi studerer hele processen, fra design til fordøjelse og alt derimellem. Her på UT lærer du, hvordan mad kommer til den lokale købmand. Vores program er mere end læring ved foredrag. Du vil bruge timer i laboratorier på at lære madens kvaliteter og sammensætning. Hvis du er interesseret i kemiske reaktioner, forstår hvordan man forhindrer madindkaldelser eller giver sundhedspleje til en patient, forlader du UT parat til at tage din karriere til det næste niveau.
Gradindstillinger
Studerende med speciale i madvidenskab bruger de første to år på at udvikle videnskabelig og generel baggrundsviden, der er nødvendig for kurser i øvre division. Påkrævede videnskabskurser omfatter biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, ernæring og fysik. Den generelle baggrund er givet af kurser, der kræves til VolCore og et indledende madvidenskabeligt kursus. På øverste divisionsniveau tager eleverne kurser i biokemi, fødevareanalyse, fødevarekemi, fødevareteknik og fødevaremikrobiologi.
Vores fleksible læreplan giver dig mulighed for at fokusere dine akademiske studier i en af fire koncentrationer, der understøtter dine faglige mål.
Fødevarevidenskabskoncentrationer
Videnskabskoncentration
Denne koncentration forbereder dig på en karriere inden for fødevareindustrien på lokalt, regionalt, nationalt eller globalt plan. Andre kursusmuligheder omfatter mademballage, fremstillingsvirksomhed, fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, regulatorisk og sensorisk videnskab. Institute of Food Technologists (IFT) godkender denne koncentration og dens kurser.
Pre-professionel koncentration
Studerende, der er interesseret i en karriere inden for sundhedsområdet, såsom tandpleje, medicin, apotek eller dyrlæge, bør erklære denne koncentration. Du vil tage nødvendige kurser for optagelse på en professionsskole ud over kernekursets krav til en Bachelor of Science grad i fødevarevidenskab.
Pre-professionel koncentration 3 + 1
I lighed med vores præprofessionelle koncentration er Pre-Professional 3+1 målrettet mod studerende, der er optaget på University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) inden færdiggørelsen af en bachelorgrad. Du modtager kredit for de sidste 30 timers bacheloruddannelser efter en vellykket afslutning af dit første år på UTHSC eller UTCVM.
Femårig BS/MS
Tennessee tilbyder et accelereret femårigt kombineret bachelor-/kandidatprogram, der giver dig mulighed for at tælle 9 timers kandidatkredit til både din bachelor- og kandidatgrad i fødevarevidenskab.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Vi ønsker, at de allerbedste og dygtigste studerende slutter sig til vores Frivillige-familie, og vi er klar til at investere i din fremtid. University of Tennessee tilbyder stipendier udelukkende til internationale studerende, herunder:
- Internationalt frivilligt stipendium ($10.000 - $18.000)
- International Tennessee Explore Scholarship ($4.000 - $7.500)
- International Beacon Scholarship ($4.000 - $18.000)
- Global Ambassador Scholarship ($10.000 - $15.000)
Derudover er der konkurrencedygtige stipendier, afdelingsstipendier, æresstipendier og mere! Ansøg tidligt for at komme i betragtning til stipendier.
For at komme i betragtning til konkurrencemæssige stipendier er fristen 1. november. For alle andre stipendier er fristen 1. maj.
Læreplan
- FDSC 100 - Science of Food
- FDSC 150 - Madens historie og kultur
- FDSC 201 - Faglig udvikling
- FDSC 241 - Fødevarekonservering og -emballage
- FDSC 341 - Fødevareteknik
- FDSC 390 - Fødevarelove og -forskrifter
- FDSC 410 - Fødevarekemi
- FDSC 415 - Fødevareanalyse
- FDSC 418 - Udmærkelser: Fødevarekemi
- FDSC 419 - Fødevarekemilaboratorium
- FDSC 421 - Fødevaremikrobiologi
- FDSC 428 - Udmærkelser: Fødevaremikrobiologi
- FDSC 429 - Fødevaremikrobiologilaboratorium
- FDSC 430 - Sensorisk evaluering af fødevarer
- FDSC 442 - Særlige emner i fødevarevidenskab
- FDSC 445 - Anvendt fødevarevidenskab
- FDSC 490 - Fødevareudvikling
- FDSC 493 - Praktisk erfaring i fødevarevidenskab
- FDSC 495 - Kvalitetssikring og sanitetspraksis
- FDSC 499 - Undergraduate Research in Food Science
Programundervisning
Karrieremuligheder
- Sensorisk videnskabsmand
- Kvalitetssikringstekniker
- Produktudviklingsforsker
- Madproduktionschef
- Kvalitetskontrolforsker
- Food Scientist