Keystone logo
The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

Introduktion

University of Virginia's College i Wise er et offentligt, fire-årig fritidshøjskole beliggende i de frodige bjerge i det sydvestlige Virginia. Som COPLAC-medlemsinstitution er UVA Wise nationalt akkrediteret og er blevet nationalt rangeret blandt de øverste offentlige liberale kunsthøjskoler i USA

Hvad gør UVA Wise til en af de bedste offentlige liberale kunsthøjskoler i nationen?

• Det er vores maleriske campus. UVA Wise sidder på en ekspansiv campus på 396 hektar midt i Appalachian Mountains, hvor studerende kan opleve en unik kulturel smag såvel som det store udendørs.

• Det er vores værdsatte akademikere. Mens vi tilbyder en række akademiske grader, præ-professionelle programmer og undervisningslicenser, opretholder vores top-10 liberale kunstskole et imponerende forhold mellem studerende og fakulteter på 13: 1.

• Det er vores dedikation til at reducere studerendes gæld. Firs procent af vores studerende modtager økonomisk bistand, og 97 procent af vores kandidater er i øjeblikket ansat eller søger en højere grad.

• Det er vores blomstrende studieliv. Med mere end 50 studenterorganisationer, spændende NCAA-atletiske programmer og næsten daglige campusbegivenheder har vores studerende mange muligheder for at blive involveret, vokse som enkeltpersoner og opdage deres lidenskaber.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • College Avenue,1, 24293, Wise

Spørgsmål