
Naturvidenskabelig bachelor in
Bachelor of Science (Honours) i fødevarevidenskab og sikkerhed Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introduktion
Programmets formål
Programmet har til formål at udstyre kandidater med både teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for fødevarevidenskab og sikkerhed, herunder fødevarekemi, ernæringsvidenskab, fødevaremikrobiologi, fødevaresans og evaluering, fødevareteknik og kvalitetskontrol og fødevaresikkerhedsstyring. Et bredt spektrum af disse moduler er designet til at lette elevernes kompetencer til effektivt at udføre effektivt inden for fødevare-, ernærings- og cateringindustrien samt til at løse de tekniske problematiske spørgsmål i forbindelse med fødevarevidenskab og sikkerhed. Det vil også give eleverne generiske ledelsesevner, integreret arbejdslæring enten i lokal eller oversøisk mad og beslægtede industrier for at styrke deres beskæftigelsesegnethed i det konkurrencedygtige samfund.
Professionel anerkendelse
Dette program er blevet godkendt af Food and Environmental Hygiene Department i Hongkongs regering (FEHD). Vellykket gennemførelse af dette kursus kandidater, deres kvalifikationer er blevet dækket og fritaget for eksamen for at opnå registrering af Food Hygiene Manager under ordningen. Kandidater kan ansøge om kvalificerede testpersoner til Testing Professional Certification Scheme fra Hong Kong Association of Testing, Inspection and Certification (HKTIC).
Indlæggelser
Galleri
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder Kandidater kan forfølge i følgende karrierer: Fødevareforskere / teknologer Hygiejnevejleder Kvalitetskontrolmedarbejdere Fødevareforsyningskæde Revisorer Regering Sundhedsinspektører Fødevareproduktionsledere Globale fødevarekøbere