Keystone logo
© Thiel College
Thiel College

Thiel College

Thiel College

Introduktion

Når du vælger Thiel College , returnerer din uddannelsesinvestering værdi i din levetid. Bare spørg nogen, du møder på campus; vi brænder for at hjælpe vores studerende med at få succes.

Thiel (udtales "teel") tilbyder en tværfaglig forankring i den liberale kunst med en omfattende, integreret videnbase for dit valgte erhverv. Du vil opleve teoretisk læring, praktiske og praktiske opgaver, servicelæringsaktiviteter og praktikophold – for den bedste karriereforberedelse, du kan forestille dig. En bred vifte af co-curricular aktiviteter vil hjælpe dig med at udvikle lederskabsevner, du ikke vidste, du havde. Et udfordrende og støttende honours-program vil presse dig til at vokse og lære, som du aldrig troede, du kunne!

Akkreditering og tilknytning

Thiel College er en uafhængig institution for liberal kunst, videnskab og professionelle studier, der er forpligtet til at levere bacheloruddannelse af høj kvalitet og er akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 (267-284-5000), en institutionel akkrediteringsbureau anerkendt af den amerikanske uddannelsesminister og Council for Higher Education Accreditation. Thiel College har tilknytning til:

  • Den evangelisk-lutherske kirke i Amerika
  • Pennsylvania Department of Education
  • National Association of Independent Colleges and Universities
  • Rådet for Uafhængige Højskoler
  • Association of Independent Colleges and Universities of Pennsylvania

Identitetserklæring

Thiel College blev grundlagt i 1866 og er et uafhængigt liberal arts college i det vestlige Pennsylvania, der tilbyder innovative bachelor- og kandidatuddannelser. Thiel er formet af sin lutherske arv og tilbyder et tilgængeligt og inkluderende læringsmiljø og betjener en mangfoldig befolkning af studerende. Thiel tilbyder robuste co-curricular og atletiske oplevelser og fremmer livslang vækst, læring og relationer.

Erklæring om mission

Thiel College forbereder eleverne til karrierer og liv med mening og formål og giver individer mulighed for at nå deres fulde potentiale i et mangfoldigt, retfærdigt og inkluderende læringsmiljø. Kollegiet fremmer pædagogisk ekspertise, innovation og etisk lederskab og giver karakteristiske læringsmuligheder for studerende og tjener som et aktiv for regionens sociale, økonomiske og uddannelsesmæssige udvikling.

Visionserklæring

I løbet af de næste fem år vil Thiel College omfavne og projektere en dristig og dynamisk kultur af innovation og kreativt lederskab. Campussamfundet vil samarbejde for at fremme en overbevisende mission ved at vedtage innovative tilgange til studerendes læring, udvikling af læseplaner, samfundspartnerskaber og campusaktiviteter. Kollegiet vil skabe nye muligheder for studerende, fakulteter og medarbejdere til at fremme innovation og udvikle sig som kreative ledere. Nye forretnings-, samfunds- og uddannelsespartnerskaber vil udvide kollegiets rækkevidde og give studerende erfaringsbaseret læring, praktikophold og netværksmuligheder. Mens kollegiet fortsætter med at sætte fokus på sin kerneværdi i at give meget personlige læringsoplevelser i et omsorgsfuldt og støttende campusmiljø, vil kollegiet udvide sin brug af teknologi for at forbedre elevernes læring, øge samarbejdet og modernisere alle aspekter af campusprogrammer og -tjenester.

Indlæggelser

Placeringer

  • Greenville

    75 College Ave, 16125, Greenville

Spørgsmål