Keystone logo
Tohoku University Of Art & Design

Tohoku University Of Art & Design

Tohoku University Of Art & Design

Introduktion

Tohoku University of Art and Design blev grundlagt i april 1992 af Yamagata Prefecture og Yamagata City og er den første venture af sin art i Japan, hvor et universitet bygget med midler fra regeringen er blevet vendt over til at blive drevet som et helt privat universitet.

Tohoku University of Art and Design har følgende principper: at formidle viden vidt og bredt som et center for akademisk kultur; at uddanne sig fuldt ud og udføre forskning inden for kunst og design; at pleje mennesker, der, mens de udvikler deres intellektuelle, etiske og anvendte potentiale, finder glæde i skabelsesprocessen, som realiseret gennem foreningen af kunst og læring; og at bidrage til forbedring af akademisk kultur og vitalisering af industrien.

Universitetet ligger i Yamagata, i den centrale del af Tohoku-regionen. Dette område har en rig historie, der starter med rødderne til den originale japanske kultur fra den antikke Jomon-æra for over ti tusind år siden. Dette miljø hjælper med at nå vores mål om at skabe en ny vision for verdenen ved hjælp af videnskab og teknologi sammen med kunstnerisk skabelse og samvittighedsfuld indsats.

Placeringer

Placeringer
  • 3-4-5 Kami-Sakurada, 990-9530, Yamagata

Spørgsmål