Keystone logo
Tokai University

Tokai University

Tokai University

Introduktion

TOkai University er et privat universitet oprettet af Dr. Shigeyoshi Matsumae i 1942. " TOkai " fra " TOkai University" henviser til havet øst for Asien, nemlig Stillehavet, og symboliserer ønsket om at fremme en rig ånd og brede perspektiver.

TOkai University består af 7 campusser i Sapporo, Takanawa, Yoyogi, Shonan, Isehara , Shimizu og Kumamoto, der består af 19 skoler og colleges, der består af 75 afdelinger, majors og programmer. Dens kandidatskoler tilbyder 17 programmer. Den samlede studenterpopulation er ca. 30.000. Grundlæggende ånd og mål for TOkai University er at bidrage til det menneskelige samfund, at fremme aktive, talentfulde mennesker og at vække interesse for vores jord og en følelse af ansvar for menneskehedens fremtid. TOkai Universitets uddannelsesmæssige retningslinjer TOkai disse mål ved at tilbyde en sund og pålidelig måde at tænke på som grundlag for at leve og dyrke menneskehedens rigdom.

Kernen i en sådan uddannelse ved TOkai University er "Foredrag om moderne civilisation." Siden etableringen har TOkai University prioriteret denne forelæsning baseret på sin tro på, at et universitet ikke kun skal levere viden og teknologi, men også være et sted, hvor den rigdom af menneskehed og kreativitet hos hver enkelt dyrkes. Et nyligt initiativ, som vi har styret vores kræfter mod, er at fremme studerende-initierede projekter for at pleje vores studerendes evne til at anvende den viden, de har tilegnet sig i klasseværelset, til forbedring af samfundet.

De projekter, som vi har støttet, spænder fra oprettelsen af verdens hurtigste TOkai " TOkai Challenger" til frivillige aktiviteter, der hjælper med genopretningsindsatsen i kølvandet på jordskælvet i det store øst Japan.

TOkai University opretholder akademiske udvekslingsaftaler med mere end 120 universiteter / organisationer på ca. 40 lande. En lang række internationale udvekslingsaktiviteter forfølges aktivt, fra dem på den akademiske front, der involverer studerende, forskere, fælles forskningsprojekter og udveksling af akademiske ressourcer til kulturelle og atletiske udvekslinger. Der er omkring 1130 internationale studerende på campus. TOkai University har seks kontorer i udlandet (Danmark, Østrig, USA, Korea, Thailand og Rusland.)

Placeringer

Placeringer
  • Shibuya City

    Shibuya City, Japan

    Programmer

    Spørgsmål