Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introduktion

Overgangen til et bæredygtigt samfund starter med dig

Det fjerntliggende Tomorrow University of Applied Sciences * giver eleverne mulighed for at opbygge de færdigheder i det 21. århundrede, der er nødvendige inden for områderne bæredygtighed, iværksætteri og teknologi gennem vores revolutionerende tilgang til uddannelse. Vi bygger et fællesskab af bemyndigede og forbundne individer, som vi er overbevist om vil skabe en lysere og mere bæredygtig fremtid. Deres succes er vores mission, deres indflydelse vores mål.

Vi styrker og uddanner morgendagens forandringsskabere

Vi kombinerer state-of-the-art læringsvidenskab og teknologi for at skabe fleksible, tilgængelige og effektive læringsoplevelser, der udstyrer eleverne med vores nøgleingredienser for effekt - formål, kapacitet og fællesskab.

Gennem kontinuerlig læring, anvendelse og skabelse i samarbejde dyrker vi en tankegang af vækst og selveffektivitet for at udvide vores elevers indflydelseskreds og gøre dem til selvsikre forandringsagenter. Vores mål er at fremskynde overgangen til et mere bæredygtigt samfund ved at revolutionere uddannelse for at lære anderledes og vokse ubegrænset for at efterlade en varig arv til verden.

Hvorfor lære med ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * er go-to-institution for en uddannelse i bæredygtighed, entreprenørskab og teknologi. Vores revolutionerende tilgang til uddannelse vil hjælpe dig med at få en langvarig samfundsmæssig indflydelse, mens du forfølger en bachelor- eller mastergrad fra hvor som helst i verden.

Globalt tilgængelig og fleksibel

Vores remote-first læringsplatform gør uddannelse tilgængelig, uanset hvor du er, og giver fleksibiliteten til at lære uanset dine professionelle og personlige forpligtelser. Lær hvor som helst du er, når du vil via vores mobile-first platform.

En ny tilgang til læring

Lære ved at gøre. Vores læringsfilosofi tager ikke offline læring online. Med vores udfordringsbaserede læringsmetode får du praktisk erfaring med at løse vores verdens største problemer gennem praktisk anvendelse under vejledning af brancheeksperter og ledere.

Globalt netværk i verdensklasse

Et globalt fællesskab af partnere og mentorer er klar til dig. De gør allerede en forskel inden for bæredygtighed, iværksætteri og teknologi og vil hjælpe dig med at gøre det samme. De er dine jævnaldrende og dine mentorer sammen med din kohorte af internationale lærende.

Med de rigtige færdigheder, værktøjer og netværk ved hånden kan vi ændre vores fremtid - og vores verdens.

  • Skab en bedre morgendag fra i dag. Få adgang til de værktøjer og netværk, der er nødvendige for at få succes med bæredygtig innovation.
  • Remote-first og fleksibel. Lær fra hvor som helst du er, når du vil. Kombiner arbejde og studier.
  • Lær i små og ligesindede grupper. Byg et fællesskab og få adgang til et livslangt netværk.

Vores læringsprincipper

Missionsdrevet

Vi er et fællesskab af evige elever. Vi har designet vores program og læseplan til at ændre sig med tiden. Du vil vælge mellem en række udfordringer i løbet af programmet inspireret af scenarier fundet i iværksætter- og forretningsverdenen til at løse og erobre. Igennem udfordringerne vil du anvende, skabe og mestre de kompetencer, der er nødvendige for en bedre fremtid. Du vil udvikle de kompetencer, som arbejdsgiverne leder efter gennem aktiv og erfaringsbaseret læring med hjælp fra kammerater og mentorer, der selv har stået over for netop disse udfordringer.

Fleksibel

Alle vores programmer er helt fjerntliggende. I vores læringsmodel er tiden til at vise kompetence inden for et specifikt fagområde fleksibel, mens forventningen om at mestre det er konstant. Du vil bevæge dig gennem udfordringer i stedet for traditionelle kurser og opbygge kompetencer i realtid for at tage højde for behovene i alles individuelle læreproces.

personlig

Vores teknologi guider dig gennem programmet, tilpasser sig dine behov og giver feedback fra start til slut. Dine mål som lærende inden for programmet og forståelse af kernekompetencer er individuelt tilpasset på appen, hvilket gør din læringsoplevelse unik til din. Du vil se en visuel registrering af dine læringsfremskridt gennem dine studier, hvilket gør det nemt at holde fokus på dine ønskede resultater.

Selvstændig

Vi bruger 'endnu ikke' som benchmark, når en elev endnu ikke har bevist, at han behersker en udfordring eller kompetence. I stedet for at fejle et emne eller en udfordring, får du mulighed for at demonstrere din viden, indtil du mestrer. Du kan indsende dit arbejde, indtil anmeldere og eksperter mener, at du fuldt ud forstår det valgte koncept. Fejl eksisterer ikke på ToU, men der er altid plads til forbedringer.

Social

Vi gør det muligt for eleverne at opbygge meningsfulde relationer, der fører til rige, engagerende og effektive fjern-først-læringsoplevelser. Sammen med din kohorte, mentorer og store globale fællesskab vil du forblive forbundet og engageret gennem regelmæssige livesessioner, kursusdiskussioner og begivenheder. Vores udfordringsbaserede læringsmetode fremmer samarbejde og 360° feedback fra alle deltagere, peers til mentorer og omvendt, til enhver tid.

*Tomorrow University er et fuldt akkrediteret, statsanerkendt University of Applied Sciences

Studenterklæringer

Spørgsmål