Keystone logo
Trinity Washington University BA i strafferet
Trinity Washington University

BA i strafferet

Washington, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Trinitys strafferetlige program fokuserer på disciplinen inden for det bredere begreb social retfærdighed i et multikulturelt, industrialiseret demokrati. Studerende udforsker de historiske, teoretiske og praktiske aspekter af disciplinen og udfordres til at analysere aktuelle spørgsmål i marken, herunder evaluere det strafferetlige systems præstationer med hensyn til at afskrække kriminalitet, beskytte offentligheden og fremme et retfærdigt samfund.

Som strafferetlig major i Trinity lærer du akademiske og virkelige verdensperspektiver på kriminalitet: dens årsagssammenhæng, forebyggelse og kontrol. Når du får en fuld forståelse af strafferetlig proces, vil dine kurser dække en lang række interesser inden for det strafferetlige område, herunder kriminalitet, retshåndhævelse, kriminologi, ungdomsret, straffesag og korrektioner.

Vores alumner har fulgt en karriere inden for en lang række områder, såsom retshåndhævelse på statsligt og føderalt niveau, overvågning af lovovertrædere, juridisk rådgiver og rådgivere for udsatte unge.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i strafferetspleje
    • Waukesha, USA
  • Bachelor of Arts (BA) i strafferet
    • Dubuque, USA
  • B.A. in Criminal Justice
    • Plymouth, USA