Keystone logo
Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Introduktion

Tunku Abdul Rahman University College ('TAR UC') blev etableret i 1969 som TAR College med fokus på at tilbyde tertiære uddannelsesmuligheder for unge malaysere uanset race, klasse og tro, der søgte kvalitetsuddannelse samt imødekomme den stigende efterspørgsel efter mennesker kapital fra virksomheder og industrier. Kollegiet startede med et enkelt campus i Setapak, Kuala Lumpur, som nu er hovedcampus. Efterfølgende blev der etableret fem afdelingscampusser i Penang, Perak, Johor, Pahang og Sabah.

TAR UC Main Campus i Kuala Lumpur ligger på et stykke 171 hektar stor jord, og campus er et ikonisk vartegn for dets arkitektoniske præstation ved at blande historiske bygninger med moderne strukturer samt det grønne grønne. I mellemtiden er afdelingscampusserne i Penang, Perak, Johor, Pahang og Sabah specialbygget komplet med den nyeste infrastruktur og faciliteter til læring og undervisning.

Placeringer

Placeringer
  • Department of International Student Office (DISO)
Address: 
Ground Floor, Tan Sri Khaw Kai Boh Building, Jalan Genting Kelang, 53300 Setapak, Kuala Lumpur, MALAYSIA., , Kuala Lumpur

  • F73M+7X Tanjung Bungah, Penang, , George Town

  • Jalan Kolej, Taman Bandar Baru, 31400, Perak

  • Jalan Segamat / Labis 85000 Segamat, Johor, , Johor Bahru

  • Tunku Abdul Rahman University College, , Kuantan

  • Tunku Abdul Rahman University College, , Penampang

Spørgsmål