Keystone logo
University of Antwerp

University of Antwerp

University of Antwerp

Introduktion

Vores universitet er beliggende i byen Antwerpen, i hjertet af Belgien og Europa. Havnen i Antwerpen er en af de største i verden. Byen Antwerpen er ikke bare en gammel middelalder- og barokby, fuld af historie. Det er også en travl metropol med en levende social scene, imponerende arkitektur og kulturelle kontraster. Over 170 nationaliteter bor her, flere end i New York! Denne kosmopolitiske stemning afspejles også på University of Antwerp .

Førsteklasses forskning og uddannelse gør University of Antwerp til et vidunderligt sted at studere og arbejde. Vi fremmer sammenhængen mellem forskning og uddannelse. Internationalisering er nøglen til vores mission. Det er ikke tilfældigt, at University of Antwerp er partner i et meget lovende europæisk universitetsnetværk, Young Universities for the Future of Europe www.YUFE.eu.

Som hjem væk fra hjemmet for over 20.000 studerende, er University of Antwerp stolt af at operere på en menneskelig skala. Vores fakultet og personale vil byde dig velkommen i en førsteklasses infrastruktur på en af vores fire campusser. Mens du er her, er du også inviteret til at nyde vores pulserende kulturelle programmering, sportsfaciliteter og mange andre tilgængelige studentertjenester.

Fakulteter

 • Anvendt teknik
 • Arts
 • Erhverv og økonomi
 • Designvidenskaber
 • Lov
 • Medicin og sundhedsvidenskab
 • Farmaceutiske, biomedicinske og veterinærvidenskaber
 • Videnskab
 • Samfundsvidenskab

University of Antwerp tæller også 17 institutter og centre, herunder Institute of Development Policy (IOB). Det har også 15 centre of excellence.

Statistik

Fakta og tal

 • 23 202 studerende (17,5% fra udlandet, 127 nationaliteter)
 • 2339 PhD. studerende
 • 280 ph.d.-forsvar om året
 • 4420 videnskabelige publikationer om året
 • 6974 ansatte (23% fra udlandet, 134 nationaliteter)
 • 918 professorer
 • 501 assistenter
 • 3639 forskere
 • 1633 administrativt og teknisk personale
 • 80.000+ alumner
 • 4 campusser i Antwerpen

  Campus funktioner

  University of Antwerp har mere end firs bygninger fordelt på fire campusser. Alt efter dit studievalg ender du enten i midtbyen eller i den grønne udkant.

   Indlæggelser

   Vil du tilmelde dig et akademisk program ved University of Antwerp ? Du skal opfylde en række adgangskrav. Tjek alle oplysninger om vores optagelseskrav og vores ansøgningsprocedure på vores hjemmeside.

   Visumkrav

   Visummet er det dokument, der giver dig ret til at rejse ind i landet. Ved ankomst til Belgien skal du ansøge om opholdstilladelse eller erklæring om tilstedeværelse på det lokale regeringskontor på dit bopælssted. Tjek alle oplysninger om visum, opholdstilladelse og arbejdstilladelse til at bo i Antwerpen på vores hjemmeside.

   Stipendier og finansiering

   University of Antwerp deltager direkte i udvælgelsesprocessen for visse stipendieprogrammer ( stipendier med UAntwerp deltagelse ). Derudover kan studerende også tjekke, om de er berettiget til eksterne finansieringsmuligheder ( eksterne stipendier ). Stipendier er tilgængelige til bachelor-, kandidat-, ph.d.- eller kortere opholdsprogrammer.

   Tjek med den belgiske ambassade i dit land, om de har nogen finansieringsmuligheder.

   Bemærk, at studieafgiften for de fleste af UAntwerp uddannelser er rimelige sammenlignet internationalt. Leveomkostningerne for studerende i Belgien er omkring 16.000 € om året.

   Mere information findes på vores hjemmeside.

   Alumni Statistik

   Ranglister

   University of Antwerp , som blev grundlagt i 2003, scorer ekstremt godt i Young University Rankings:

   • Times Higher Education Millennials 2020 - rang 5
   • Times Higher Education Young University Ranking 2023 - Rang 7
   • QS 50 under 50 2021 - rang 20

   World University Rankings

   UAntwerp i

   Nogle af vores programmer er særligt højt rangeret...

   Masteruddannelsen træning og uddannelsesvidenskab kom på en velfortjent 79. plads i Times Higher Education Subject Ranking 2024 . UAntwerp blev rangeret 101-125 i faget Clinical & Health og faget Law of the Times Higher Education Subject Ranking 2024 . I Times Higher Education Subject Ranking Social Sciences 2024 finder du UAntwerp på plads 126-150.

   UAntwerp klarede sig også godt i Shanghai Communication Subject Ranking 2022: vores Communication Sciences- program blev rangeret som nr. 45 . Political Sciences- programmet blev rangeret 51-75 i Shanghai Political Sciences Subject Ranking 2022. Vi bemærkede en pæn udvikling i vores position til Shanghai Public Health Subject Ranking, som rangerede os 101-150 for 2022.

   Business Economics kom ind på Financial Times Masters in Management Ranking for første gang i 2018. UAntwerp er rangeret 87. i 2022, hvor hun er rangeret 6. på verdensplan med hensyn til værdi for pengene .

   I mellemtiden opnåede vores Fakultet for Erhverv og Økonomi 3 prestigefyldte internationale akkrediteringer: ACCSB, EFMD og EQUIS.

   Mere information på vores hjemmeside

   Studenterklæringer

   Campusliv og faciliteter

   Som international studerende har du adgang til masser af faciliteter som et bibliotek, rummelige klasseværelser, studierum, en række nyttige studentertjenester og campuslæger. Og med dit UAntwerp MOVE-pas kan du deltage i gratis gruppefitnessklasser, besøge museer og udstillinger, få rabat i lokale fitnesscentre osv.

   Antwerpen har alt at tilbyde sine internationale studerende. Denne by i lommestørrelse med sin livlige atmosfære og historiske charme vil få dig til at blive forelsket på ingen tid. Du vil se Antwerpens fortid skinne igennem, mens du går gennem middelalderlignende gader eller mens du beundrer et af de 43 museer. Samtidig vil du opdage, at det også er en moderne, pulserende by med en masse barer, restauranter og lokale specialiteter (alias øl, chokolade og pommes frites) at prøve. Over 500.000 borgere fra 178 nationaliteter kalder Antwerpen for deres hjem. De fleste mennesker taler flere sprog og er meget villige til at tale med dig om deres yndlingssted.

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   Chat with students

   Spørgsmål