Keystone logo
University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Introduktion

The University of Aschaffenburg

The University of Aschaffenburg er præget af økonomi-relaterede, for det meste tværfaglige og innovative kurser. I undersøgelsen felter økonomi og jura og tekniske videnskaber, universitetet tilbyder i øjeblikket ti bachelor og fem på hinanden følgende master-uddannelser, hvoraf den ene er designet berufsbelgeitend på.

Tæt samarbejde med mange virksomheder og partnerskaber med udenlandske universiteter garanterer eleverne, at de erhverver praktisk viden, der er nødvendig for en vellykket arbejde i en stadig mere global arbejdsplads.

Kvaliteten af ​​akademisk uddannelse på Akademiet understreges af akkrediterede uddannelser og topstillinger i relevante universitets rankings. Aktuel ekspertise kombineret med vigtige færdigheder kan være kandidater af University Aschaffenburg blive søgt medarbejdere og ledere.

model

The University of Aschaffenburg er en University of Applied Sciences. Ledelsen og medlemmerne af universitetets - professor (INN) s, medarbejder (e) og studerende - er baseret på følgende værdier og mål:

Studerende i centrum

Vi sætter de studerende i fokus for vores handlinger og ser det som vores opgave at sætte dem i stand til at blive i en succesfuld karriere.

Fremragende undervisning

Der er realiseret en undersøgelse tilbud der er gearet til kravene på arbejdsmarkedet og fremtidige samfundsmæssige udfordringer. Det er kendetegnet ved:

serviceorientering praktisk Motivation af lærere Internationalitet

Forskning og udvikling ekspertise

Universitetet driver praksis- og anvendelsesorienteret forskning. Samarbejde med virksomheder og institutioner fører til en konsekvent videnoverførsel mellem universiteter og industri.

venlighed Ligestilling og familie

Vi fremmer ligestilling mellem kvinder og mænd og skabe børne- og familievenlige undersøgelse og arbejdsvilkår.

Tillidsfuldt samarbejde og åben dialog

Principperne for god sameksistens og respektfuld behandling respekteres. Beslutningsprocesserne er gennemsigtige, med argumenter og interesser, der fører til beslutninger, der er fastsat af en åben kommunikation mellem alle parter.

Grader: Bachelor og Master

The University of Aschaffenburg tilbyder kun bachelor- og kandidatuddannelser. Alle bacheloruddannelser er en faglig kvalifikation og har en normal periode på 7 semestre. Her et semester vil være bindende udføres som praktik i en virksomhed. Efter 7 semestre, Bachelor of Arts, Bachelor of Law eller Diplomingeniør tildeles afhængigt af kurset. Afhængig af egnethed og interesse for kandidatgrad kan erhverves i en anden 3 semestre.

Fordele ved bachelor- og kandidatuddannelse systemet

De to-trins-system giver følgende fordele:

Bachelor i stand til Beskæftigelse

Bacheloruddannelsen fører til en normal periode på 7 semestre til en første professionelle universitetsuddannelse. Undersøgelse målsætning er erhvervelsen af ​​grundlæggende viden og færdigheder for en hurtigere karriere og målrettet beskæftigelsesegnethed. Bachelor grader kan være anvendelsesorienteret forskning suppleret med en kandidatgrad eller.

Føreren uddyber akademisk uddannelse

Føreren 's program, der fører til en normal periode på tre semestre på et forsknings- eller påføres anden grad. Dette forudsætter gennemførelse af en første universitetsuddannelse. De kvalifikationskrav i detaljer bestemmes af universitetet. Undersøgelse til formål at udvide, specialisering eller udvidelse af -og i de seneste undersøgelser, hvis det er nødvendigt, i professionel praksis - viden og færdigheder. Kandidatuddannelse på universiteter for anvendte videnskaber giver adgang til højere offentlig, når programmet er akkrediteret. Kandidatuddannelse berettiger princippet til ph.d.-studier på et universitet. Vocational kandidatuddannelser rettet mod potentielle kunder fra professionelle liv med første grad ( "livslang læring").

Placeringer

geopoint
  • Würzburger Straße 45 , 63743, Aschaffenburg

Spørgsmål