Keystone logo
UBI Business School

UBI Business School

UBI Business School

Introduktion

UBI Business School er en privat højere uddannelsesinstitution med campusser i Luxembourg, Bruxelles og Shanghai.

Siden sin grundlæggelse i 1992 har UBI leveret britisk erhvervsuddannelse af højeste kvalitet på bachelor- , MBA- og DBA -niveau. Alle UBI-studerende studerer og opnår en globalt anerkendt britisk grad gennem UBI's partnerskab med Middlesex University, London (UK) .

UBIs uddannelser er udformet omkring 3 akser gennem alle dets moduler: Globalisering, Digitalisering og Godt Medborgerskab . Dette giver vores studerende mulighed for at få en holistisk og bæredygtig tilgang til erhvervsuddannelse, mens de forbereder dem til at integrere direkte i morgendagens professionelle verden. Skolen designer yderligere særlige fordybelsesprogrammer, der giver eleverne mulighed for at opleve globale forretningsemner på første hånd.

UBIs kurser er målrettet designet til at kombinere aktuelle emner i den virkelige verden med det nyeste inden for ledelsestankegang. UBI tror på uddannelse, der forbereder sine studerende til det professionelle miljø og således understreger praktiske projekter, karriereorienterede aktiviteter og praktikpladser.

Et yderligere kendetegn ved UBIs pædagogiske tilgang er det meget personlige undervisnings- og læringsmiljø, som UBI som en privat institution er i stand til at give sine studerende. Små klasseværelser og direkte interaktion og vejledning fra fakultet og personale gør det muligt for eleverne at udvikle individuelle færdigheder og karriereveje. UBI-studerende bliver en del af et tæt sammentømret fællesskab af medstuderende, fakulteter, medarbejdere og vores værdsatte alumner globalt.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

BeløbAnsøgningsfrist
Various scholarships available upon request. See website for details0 EURSeptember 1, 2023

Placeringer

geopoint
  • Rue de Namur 48, 1000, Brussels

  • Château de Wiltz, 9516, Wiltz

Spørgsmål