Keystone logo
University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

Campus funktioner

Getafe Campus

Beliggende i byen Getafe syd for Madrid, har denne campus to skoler: School of Social Science and Law og School of Humanities. De moderne campusinstallationer omfatter to biblioteker, computerrum i forskellige bygninger, audiovisuelle rum, optagestudier, retssale, wifi overalt på campus og sportscentre med faciliteter til blandt andet basketball, tennis, squash, beachvolley og sauna.

Leganés Campus

Beliggende i byen Leganés, syd for Madrid, huser dette campus School of Engineering. Dets moderne installationer omfatter biblioteket, computerrum i forskellige bygninger, laboratorier, wifi overalt på campus og et sportscenter med en indendørs swimmingpool. Der er også et auditorium, hvor der opføres skuespil, opera og koncerter hele året rundt

Colmenarejo Campus

Beliggende i byen Colmenarejo, nordøst for Madrid, har campus tre skoler: School of Social Science and Law, School of Humanities og School of Engineering. Dens moderne installationer omfatter blandt andet et bibliotek, arbejds-, studie- og forskningsrum og et tidsskriftsbibliotek.

Madrid-Puerta de Toledo Campus

Madrid-Puerta de Toledo campus, beliggende i hjertet af Madrid, er det vigtigste mødested for uc3m Center for Postgraduate Studies (universitetskandidatuddannelser og professionel træning og udvikling), såvel som videnskabelige og kulturelle aktiviteter rettet mod offentligheden. Campus er udstyret med state-of-the-art faciliteter, blandt hvilke vi kan fremhæve dets bibliotek, multimedierum, konferencesal, arbejdsområder med Wi-Fi og Auditorium med dets brede vifte af teknisk udstyr. Campus faciliteter og beliggenhed gør det til et ideelt sted at holde alle former for kulturelle eller videnskabelige aktiviteter.

  Visumkrav

  EU, EØS eller Schweiz

  Hvis du kommer fra et EU- eller EØS-land eller Schweiz:

  Du behøver ikke et visum; du skal blot tilmelde dig det Centrale Udlændingeregister, hvis du bliver længere end 3 måneder.

  IKKE-EU

  Hvis du kommer fra tredjelande:

  Du skal anmode om et studievisum på den diplomatiske mission eller spanske konsulære post i dit bopælsland.

  Hvis du bliver i mere end 6 måneder, har du en periode på 1 måned siden din ankomst til Spanien til at anmode om det udenlandske identitetskort (TIE) på Foreign Nationals Office eller den nationale politistation i nærheden af dit bopælssted i Spanien.

  Du skal aflevere din ansøgning personligt, udfylde den relevante formular og fremlægge følgende dokumentation:

  • Optagelsesbrev. Når du betaler for din reservation, sender vi dig via e-mail et dokument elektronisk underskrevet af universitetet, der specificerer det kandidatforløb, du har tilmeldt dig, dets pris, varighed, pensum mv.
  • Gyldigt pas eller rejsedokument.
  • Bevis for økonomiske midler til at betale dine leveomkostninger og omkostningerne ved at vende hjem, og, hvis det er relevant, dine pårørendes.
  • Sundhedsforsikring, offentlig eller privat, aftalt med et forsikringsselskab, der er autoriseret til at operere i Spanien.
  • Betaling modtagelse af ekspeditionsgebyret.

  Hvis dit kursus er længere end 6 måneder, skal du også give:

  • Medical certificate
  • Straffeattest

  Stipendier og finansiering

  uc3m tilbyder hvert år et betydeligt antal stipendier og legater til studerende med de bedste rekorder.

  Vi leder efter studerende med akademisk ekspertise og et forskningskald, involverede, aktive og entusiastiske mennesker med deres akademiske og professionelle præstationer. Det er meget enkelt at ansøge om disse tilskud, og med vores stipendie- og assistancesøgemaskine vil du være i stand til at gennemføre hele processen online og i nogle få trin.

  Ranglister

  • QS World University Rankings Top 50 Under 50
   • 35th spot worldwide and ranked 10th in Europe, on QS Top 50 Under 50 Ranking
   • QS World University Rankings
   • 319th position on the QS World University Rankings 2024
   • QS World University Rankings Subjects Rankings
   • Among the world’s best universities in 13 academic fields, according to QS World University Rankings by Subject 2023
   • QS Graduate Employability Rankings
   • Among the 136 best universities in the world for employability, according to THE’s Global University Employability Ranking 2022

  Hvorfor studere på University Carlos III of Madrid?

  I det europæiske område for videregående uddannelse er kvalitetssikring af programmet en del af studieplanerne, der sigter mod at skabe et klima af tillid og tillid til programmet. Samtidig sikrer det, at de studerende tilegner sig den programmerede viden og faglige kompetencer for hver uddannelse.

  uc3m var et af de første universiteter, der forstod behovet for at indarbejde et system til overvågning af kvalitet. I øjeblikket bruger den det interne kvalitetssikringssystem (Sistema de Garantía Interna de Calidad-SGIC- uc3m ), hvis design blev certificeret af ANECA i 2009 i henhold til AUDIT-programmets kriterier og retningslinjer.

  Campusliv og faciliteter

  I løbet af dit universitetsliv skal du finde den bolig, der passer bedst til dine behov: delelejligheder, beboelseslokaler og familier... på denne side giver vi dig al information om de forskellige boligtyper, så du kan finde sted for dig vil det være meget nemmere.

  If you choose to study at a university outside of Spain for some time, some companies manage accommodation from here. They provide a large range of flats in many cities and make the processes easier for you.

  Placeringer

  • Leganés

   Avda. de la Universidad, 30, 28911, Leganés

  • Getafe

   Calle Madrid 126, 28903, Getafe

  • Colmenarejo

   Avd. de Gregorio Peces-Barba Martínez, 22, 28270, Colmenarejo

  • Madrid

   Ronda de Toledo 1, 28005 , Madrid

  Spørgsmål