Keystone logo
University Carlos III of Madrid Bachelorgrad i jura (spansk)
University Carlos III of Madrid

Bachelorgrad i jura (spansk)

4 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

På campus

* para estudiantes no Europeos | for estudiantes de la UE: 1.500 €/año

Introduktion

Målet med bachelorgraden i jura er at skabe fagfolk, der er specialiseret i de juridiske erhverv (advokater, dommere, advokater, notarer, registratorer osv.). Kandidater vil være i stand til at udføre deres arbejde i sektorer af stor social betydning, såsom embedsværk, erhvervsliv, rådgivning og politik, blandt andre.

For at opnå dette tilbyder programmet de studerende en komplet og state-of-the-art uddannelse gennem en metode, der garanterer den perfekte balance mellem teori og praksis. Derfor har UC3M en retssal til de praktiske kurser, der kræver dets brug. Derudover er dets praktikophold af stor betydning, da de udføres i anerkendte virksomheder i sektoren. Studerende kan deltage i Juridisk Klinik, der arbejder med juridisk vurdering gratis for enkeltpersoner i situationer med særlig social sårbarhed, og internationale konkurrencer mellem jurastuderende (MOOT).

Denne grad giver adgang til kandidatgraden i adgang til udøvelsen af ​​den juridiske profession, som autoriserer kandidater til at praktisere jura i Spanien.

Studier med nogle kurser på engelsk

Denne bachelorgrad udbydes på spansk, men du kan læse nogle kurser på engelsk, hvis du vil.

Du kan tjekke de kurser, der udbydes på engelsk i studieprogrammet.

Du behøver ikke en test på tidligere niveau. Hvis du vil læse et kursus på engelsk, skal du vælge den engelske gruppe i tilmeldingen.

Beskæftigelsesevne og faglige praktikophold

UC3M har aftaler med over 3000 virksomheder og institutioner, hvor studerende kan tage i praktik og få ledige stillinger.

I alt 93,4 % af kandidaterne fra dette universitet går ind på arbejdsmarkedet det første år efter at have afsluttet deres studier, ifølge XXIV Estudio de Inserción Profesional (Professional Placement Study) fra 2019.

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål