Keystone logo
University of Florida

University of Florida

University of Florida

Introduktion

Som en af de originale colleges ved University of Florida omfavner Liberal Arts and Sciences både tradition og fremadrettet. Som det største college ved University of Florida er vi altid på farten og gør fremskridt med innovationer inden for undervisning og forskning. Som kollegiet med de fleste internationale programmer er vores rækkevidde global.

College of Liberal Arts and Sciences er hjemsted for humaniora, social- og adfærdsvidenskab og de fysiske, naturlige og matematiske videnskaber. Vi er anklaget for ansvaret for at undervise størstedelen af universitetets kerneplan hvert år.

Liberal Arts and Sciences har 21 afdelinger og 35 centre, programmer og institutter. Fremragende undervisning i klasseværelset er en prioritet, ligesom fokus på udvikling uden for klasseværelset. Vores kollegium har det højeste antal frivillige ved universitetet. Vi tilskynder til bacheloruddannelse. Der er fokus på at forberede eleverne til fremtidige karrierer, og vi engagerer aktivt alumner til at støtte studerende gennem praktik- og mentormuligheder.

Placeringer

  • Gainesville

    Gainesville, USA

    Spørgsmål