Keystone logo
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Introduktion

UH Hilo ved første øjekast

University of Hawaii i Hilo er et statsuniversitet med en privat college -atmosfære. Vi tilbyder små klassestørrelser, et lavt fakultet-til-elev-forhold og muligheder for forskning og praktisk læring. Som et offentligt universitet har University of Hawaii i Hilo en enestående position i staten - og landet - ved at tilbyde en streng og engagerende læreplan til en overkommelig undervisningssats. Adgangskravene er moderat selektive, hvilket giver elever over gennemsnittet mulighed for at nyde fordelene ved en lille skoleoplevelse. UH, Hilo er akkrediteret af Accrediting Commission for Senior Colleges og Universities i Western Association of Schools and Colleges. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Etableret:

 • 1947, da UH Mānoa begynder Hilo -programmet
 • 1970 som University of Hawaii i Hilo

Rolle: Public Liberal Arts and Science University of Hawaii

Kalender:

 • 2 semestre på 16-17 uger hver og
 • en fire ugers intensiv sommersession og
 • en seks ugers almindelig sommersession

Tilmelding: 4.043 Fakultet til studerende: 1:14 Gennemsnitlig klassestørrelse: 20

Campus størrelse:

 • 115 hektar - Hovedcampus
 • 33 acres - University Village Phase I (under udvikling)
 • 10 hektar - Pacific Aquaculture and Coastal Resource Center
 • 110 hektar - Panaʻewa Farm
 • 163 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorgrad (ph.d.)
 • Doctor of Nursing Practice (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

Majors:

 • 37 Undergraduate
 • 8 kandidat
 • 4 doktorgrader

Undervisning: Se siden Undervisning og gebyrer

De mest forskelligartede studerende

I 2014 blev UH Hilo kåret som den mest mangfoldige fireårige offentlige institution i landet af Chronicle of Higher Education.

Hvorfor studerende vælger UH Hilo

På Hawaii -øen er inspiration overalt; det er i land, himmel og hav, i menneskerne, vi mødes på skovstier, lokale markeder og i vores klasseværelser. Bygget på kystnære skråninger af verdens største bjerg og centreret i Stillehavet, udfordrer University of Hawai'i Hilo beføjelser og inspirerer vores studerende. Som universitetssamfund henter vi vores inspiration fra de mennesker, vi kalder 'ohana, og øen, vi kalder hjem.

Inspireret af Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> På Hawai'i kender vi landet, 'āina, understøtter os. Jorden er mere end en ressource; Det er vores kilde til liv.Omgivet af en utrolig kombination af høje bjerge og dybt hav, frodig regnskov og tørre lavafelter er vi inspireret til at forstå vores verden gennem dristig lærdom og omsorg for vores miljø gennem et ansvarligt forhold til vores levende jord og livsfællesskabet, det opretholder.

Inspireret af Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Vores ø-hjem blev opdaget af modige sejlere, og deres arv inspirerer os til at følge i kølvandet på deres dobbeltskrogede kanoer . En UH Hilo uddannelse er designet til opdagelse: fra havstjerner til supernovaer giver vores fokus på praktisk læring vores studerende og ekspertfakulteter mulighed for at opdage verden sammen. Forskning på området, praktikpladser med lokale virksomheder og organisationer, lille klasse størrelser, der tilskynder til ærlig udveksling af ideer, og vores universitetsstøttede udvekslingsprogrammer kommer alle sammen for at inspirere vores studerende til at opdage deres talenter og lidenskaber ved at udforske verden.

Inspireret af innovation

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Ved at dyrke kreativitet, kritisk tænkning og kulturel forståelse forbereder vi kandidater, der er klar til at tackle udfordringer fra det 21. århundrede og flytte verden fremad. Uanset om vores studerende genopretter indfødte skove, forbedrer sundheden i vores lokalsamfund, sammensætter kraftfulde historier eller designer en sikker landing til den første bemandede mission til Mars, tager de inspiration fra århundreders innovation til at formulere kreative løsninger, der er forankret i den hårdt tjente visdom hos dem, der kom før.

Inspireret af hinanden

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Hawai'is unikke arv væver sammen en kulturelle kultur, der ærer vores fælles menneskelighed og udfordrer os til at lære af hinanden og se verden gennem en anden linse. Vores dynamiske programmer og livlige placering tiltrækker elever fra hele Hawaii, Stillehavet og verden og skaber akademiske og sociale muligheder på UH Hilo som ikke findes andre steder på jorden.

Inspireret af dig

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Når det kommer til stykket, eksisterer vi for at forberede vores elever til at styrke deres liv og transformere verden, og du er vores største inspiration. Dybt engageret i at skabe den mulighed, UH Hilo leder de videregående uddannelser ind i fremtiden ved at tilbyde en streng, bolighøjskoleoplevelse inden for rækkevidde. Med den mest overkommelige beboerundervisning i staten og 45 millioner dollars årligt tildelt i økonomisk bistand og stipendier, stræber vi efter at nedbryde barrierer for videregående uddannelser og åbne mulighederne. På University of Hawai'i Hilo finder vi vores inspiration i det unikke fællesskab og fantastiske miljø, der omgiver os hver dag. Hvis der nogensinde var et sted at blive inspireret, det er det. Vær med, og find det, der inspirerer dig.

Placeringer

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Spørgsmål