Keystone logo
University For Information Science And Technology Diplomingeniør i informationsvidenskab og teknologi inden for informationssystemer, visualisering, multimedier og animation
University For Information Science And Technology

Diplomingeniør i informationsvidenskab og teknologi inden for informationssystemer, visualisering, multimedier og animation

Ohrid, Makedonien

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Diplomingeniør i Informationsvidenskab og teknologi inden for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation

Indledning

Hvis du er interesseret i inden for computer-animation, visualisering, design, computergrafik og meget mere, fakultetet for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation er det rigtige sted for dig. Ved at vælge denne fakultet, får du mulighed for at vise dine kreative talenter og blive en ekspert i det, der tidligere var din hobby. Desuden kan du fortsætte din karriere med forskellige forskningsaktiviteter, da mange af de emner på dette område er endnu ikke udviklet og udforsket nok.

Program oversigt og læringsresultater

I fakultetet for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation, vil du lære om computergrafik, visualisering teknikker og metoder, interaktionsdesign, animation teknikker, metoder mønstergenkendelse, og meget mere. Da dette er en meget kreativ felt, vil mange af dine talenter forbedres i løbet af dine studier her.

Karrieremuligheder

Ved eksamen på dette fakultet får du en grad inden for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation i henhold til længden af ​​dine studier. Det giver dig mulighed for at arbejde inden for computergrafik, design eller animation, eller du kan arbejde på mange af forskningsaktiviteterne, især inden for design og informationssystemer.

Da området for visualisering og systemer er relativt nyt i datalogi, åbner det mange muligheder for aktiviteter, der vil have en indvirkning i sin forbedring. Lad os give dig de nødvendige færdigheder, så du kan slå disse muligheder til din fordel. Du må ikke tabe denne chance.

Tilbydes Degree Programs

University of Information Science and Technology "St. Apostlen Paulus "tilbyder de næste typer af uddannelser.

Efter afslutning af 3 års studier, med mindst 180 ECTS-point, vil de studerende få en grad af Diplomingeniør i Informationsvidenskab og teknologi inden for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation. Efter afslutningen af ​​4 års studier, med mindst 180 ECTS-point, vil de studerende få en grad af Bachelor of Science i Information Technology inden for Information Systems, Visualisering, Multimedia og Animation.

Anmode VENLIGST MERE INFORMATION TIL stipendier til udenlandske studerende.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i ledelsesinformationssystemer
    • Istanbul, Tyrkiet
  • Business Administration - Information System Security
    • Carson, USA
  • Degree in Telematics (Networks and Internet Technologies) Spanish taught
    • Barcelona, Spanien