Keystone logo
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Introduktion

Den Valencias International University (VIU) Det er et privat universitet med en international online anerkendt af Undervisningsministeriet, kultur og sport i Spanien.

Vores undervisning tilbud består af officielle grader og mestre, der udvider hvert år at give de studerende en komplet og opdateret baseret på uddannelsesmæssige behov på markedet træning.

Den vigtigste funktion er at VIU er en online universitet, hvis aktivitet er udviklet gennem en virtuel campus. Enhver enhed med en internetforbindelse studerende fra hele verden, modtage real-time klasse gennem interaktive videokonferencer, der giver de bedste internationale eksperter. I løbet af 2014-2015 Den Internationale Universitet Valencia fortsætter med at bekræfte sin internationale kald og har mere end 2100 studerende fra 35 lande.

UVI Online

begynder

Den valencianske International University mission er at tilbyde de studerende mulighed for at forbedre deres uddannelse, uanset deres særlige situation, helt eliminere barrierer af afstand, placering eller skemaer, takket være brugen af ​​nye teknologier og deres metode til unikke og innovative undervisning.

Vores pædagogiske model har til formål at gengive alle funktionerne i en rigtig klasse og fjerne enhver barriere mellem elev og lærer, der giver en interaktiv uddannelse, hvor de studerende kan deltage i klassen, som om han var fysisk til stede.

De principper, der bevæger Valencias International University er:

  • Forpligtelse til uddannelse og studerende succes.
  • Offer grader, dobbelt grader og masteruddannelser, der opfylder de uddannelseskrav, der i øjeblikket efterspørges af markedet.
  • Konstant innovation i undervisnings- og læringsmetoder.
  • Give opdateret indhold og kvalitet af undervisningsmateriale studerende.
  • Fremme af beskæftigelsen.
  • Vores undervisning tilbud består af grader, dobbelt grader og mestre, der udvider hvert år at give de studerende en komplet og opdateret baseret på uddannelsesmæssige behov på markedet træning.

KVALITET

International University of Valencia fremmer inddragelse af lærere, uddannelse af det enogtyvende århundrede, kvalitet praksis og mobilitetsprogrammer, løbende studerende vurdering og analyse af ansættelse af kandidater / som.

Som en uddannelsesinstitution, det gør en klar forpligtelse til kvalitet og innovation, og beskæftiger den nyeste teknologi, med det ultimative mål at sikre total kvalitet og ekspertise af de værdipapirer, der udbydes, hvilket indebærer gennemførelse af en strategi for systematisk, struktureret og løbende styring i overensstemmelse med denne forpligtelse.

Intern kvalitetssikring System af VIU er udviklet under hensyntagen til principperne i den REVISION program det nationale agentur for kvalitetsvurderings- og Akkreditering (ANECA).

Desuden har bachelor- og master tilbydes blevet designet under hensyntagen til de retningslinjer, som verifikation programmet ANECA samt anbefalinger og retningslinjer, som den europæiske sammenslutning for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Endelig Valencia Region d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) har ansvaret for at overvåge og akkreditering af programmer, der tilbydes af VIU.

Placeringer

Placeringer
  • Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Spørgsmål