Keystone logo
German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

Introduktion

Historien om det tyske teknologiske universitet (GUtech) kan spores tilbage til 2003, da visionær Omanis overvejede oprettelsen af et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Denne vision blev inspireret af Hans Majestæt Sultan Qaboos 'anvisninger for levering af kvalitet i videregående uddannelse i Oman af private investorer.

RWTH Aachen University i Tyskland blev kontaktet med den hensigt at bringe tysk excellence i uddannelse til Oman. Efter nogle år med diskussion og forhandling var grundlæggerne klar til at påbegynde en handlingsplan for etablering af et universitet. I august 2006 blev Oman Educational Services LLC (OES), et aktieselskab i henhold til lovgivningen i Oman sultanatet, indarbejdet for at etablere et universitet på en formel måde. OES er også den juridiske enhed, der er ansvarlig for at indlede uddannelse i forbindelse med fremtidige projekter.

En samarbejdsaftale mellem RWTH Aachen University og OES blev underskrevet i december 2006, hvilket banede vejen for oprettelsen af et privat universitet i Oman sultanatet. Dette cementerede grunden til alt, hvad grundlæggeren forestillede sig: Et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Konkret fastsatte aftalen rammen for samarbejde mellem OES og RWTH Aachen Universitet med hensyn til akademiske læseplaner, kvalitetssikring og ekspertise samt etablering af et teknologisk universitet. Alle GUtech-programmer er udviklet i samarbejde med GUTECH med RWTH Aachen University i Tyskland.

Vision

Det German University of Technology in Oman (GUtech) bestræber sig på at blive et førende teknologisk universitet i Oman og den bredere region og dermed definere de højeste standarder inden for uddannelse, forskning og innovation.

Mission

GUtech giver eleverne den uddannelse, der kræves for at blive højt kvalificerede og socialt ansvarlige kandidater, styret af tysk excellence inden for videnskab og teknologi med en fast grunding i Omans kultur og arv. Universitetet fremmer kreativ og kritisk tænkning for at fremme forskning og udvikling og har som mål at tjene samfundet som helhed.

Værdier

GUtech er forpligtet til etiske principper i alle sine tilsagn. Universitetet glæder sig især over studerende og medarbejdere fra begge køn, alle etniske, geografiske, kulturelle og religiøse baggrunde. Universitetet tilskynder til forening i fred og med tolerance og glæder sig over yderligere interkulturel udveksling mellem Oman og Tyskland.

Placeringer

  • Muscat

    Muscat, Oman

Spørgsmål