Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Introduktion

University of Brawijaya (UB) er beliggende i byen Malang, East Java-provinsen, Indonesien. UB blev officielt erklæret af præsident den 5. Republikken Indonesiens januar 1963. Der er 11 fakulteter og 1 program afholdt i UB.

VISION:

At være en fremragende universitet og spille en aktiv rolle som forandringsagent til samfundet gennem uddannelse, forskning og kollektive tjenester i overensstemmelse med nationale og internationale standard.

MISSION:

At gennemføre professionel undervisning-learning proces. At fremme kendskabet til eksistensen af ​​Guds skaberværk og værdsættelse af menneskelige og andre væsener rettigheder. At gennemføre akademisk proces, der uddanner de studerende til at være meget kompetente kandidater og kvalificerede fagfolk. At innovere, udvikle og udbrede videnskaber og teknologier, for at styrke fællesskabet velfærd og styrke den nationale kultur.

Mål for udvikling

Udvikling af UB er rettet mod World Class, Entrepreneurial University som opgøres på grundlag af den Vision, Mission og Mål for UB Tre aspekter af bekymringer er: støtte indsatsen for at udrydde fattigdom og arbejdsløshed, adgang til videregående uddannelse, og uddannelse globalisering.

Mål

For at producere høj kvalitet kandidater med troen på den Ene Supreme Gud, med vilje til løbende at lære, har bred horisont, opretholde disciplinen og arbejde etos, og er i stand til at konkurrere på internationalt plan At udvikle videnskab, teknologi og kunst, for at støtte den kulturelle udvikling At have kapacitet bemyndigelse samfundet gennem problemløsning konceptudvikling med anvendelse af videnskabelige metoder

Berettigelse til Entré:

Du vil blive betragtet som en international ansøger, hvis du ikke holder indonesiske statsborgerskab. At være i stand til at få adgang, skal kandidaterne vise god faglighed, som er bevist med høj akademisk merit.

Internationale ansøgere bør gælde direkte til Universitas af Brawijaya ved at indsende et sæt nødvendige dokumenter (se flowdiagram for optagelse procedure). Internationale ansøgere er generelt ikke forpligtet til at sidde for indledende test for optagelse, medmindre en særlig betingelse opstår.

Berettigelsen til optagelse er baseret på et skrivebord evaluering foretaget af UB optagelse test udvalg om din faglige præstation.

Internationale ansøgere skal opfylde de faglige, sproglige krav og forpligte sig til overholde bestemte regler i indonesiske regering relateret til uddannelsespolitikken for at ansøge om en uddannelse på University of Brawijaya.

Kort historie Universitas Brawijaya

Navnet Universitas Brawijaya (Brawijaya University) blev ydet af præsidenten for Republikken Indonesien gennem en ledning nr. 258 / K / 61 sendt den 11. juli 1961. Dette navn er afledt af titlen på Kings of Majapahit, en stor kongerige i Indonesien fra 12. til 15. århundrede.

UB forvandlet til en tilstand universitet den 5. januar 1963 efter en præsidentielt dekret tidligere udstedt i samme år. Denne dato blev senere bekendtgjort som UB jubilæum (specielt kaldet Dies Natalies blandt indonesiske akademiske medlemmer samfund).

Tidligere blev Universitas Brawijaya offentligt kendt med akronym af UnBra og derefter UNIBRAW. På Universitas Brawijaya Senatet møde den 17. marts 2008 blev UB indviet som den officielle forkortelse af Universitas Brawijaya.

Den Hymn of UB er komponeret af en studerende på fakultetet for Veterinær- og husdyrhold hedder Yanardhana i 1963, mens Mars i UB er komponeret af Lilik Sugiarto i 1996. Begge sange er stadig ofte sunget op til denne dag.

UB campus er beliggende i byen Malang, East Java, i en strategisk placering kan nemt nås med offentlige transporter. Med træer vokser i alle hjørner af campus og den kølige luft i Malang, UB faktisk er en meget frisk campus. Som en by med uddannelse, har Malang været i rivende udvikling. Dette synes at være uløseligt forbundet med herlighed East Java i fortiden.

I dag, UB er en af ​​de førende universiteter i Indonesien med mere end 60.000 studerende i forskellige grader lige fra diplomuddannelsen, Bacheloruddannelsen, kandidatuddannelse, ph.d.-uddannelsen, og Medicinsk Specialist Program, i 12 fakulteter, to fakultet-niveau programmer, 1 Faglig program, og en Postgraduate program.

Placeringer

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Spørgsmål